Tuorein sisältö

Hirviöleffan uutta versiota odottavat saavatkin jotain uutta

19.10.2009 klo 16.35 | Luettu: 2651 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Studion Warner Bros. kauhukomediassa Monster Squad (suom. Kauhukopla) mellastivat perinteiset hirviöt Draculasta muumioon ja ihmissusiin. Leffa ei menestynyt teattereissa 80-luvulla, mutta on sittemmin kerännyt vannoutuneen kannattajajoukon.

Warner valmistelee uutta samaan tyylilajiin sijoittuvaa elokuvaa nimeltä Monster Squad, joka ei ole uusi versio alkuperäisestä. Elokuvalla on ollut monta kirjoittajaa ja juonikuvaus on vaihdellut vuosien varrella. Kyse on joka tapauksessa hirviönmetsästyksestä. Mike Mitchell (Sky High, tuleva Shrek Forever After) ohjaa.

Kansa voi vain arvailla, miksi nimeä Nightcrawlers aiemmin kantanut projekti tahdotaan sekoittaa kulttielokuvaan. Samantapaista sekaannusta on ollut ilmassa tänä vuonna: Quentin Tarantinon Inglourious Basterds ei ole uusi versio elokuvasta The Inglorious Bastards, vaikka mm. jälkimmäisen elokuvan DVD-kotelossa näin valehdellaan.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amy Winehouse osti u... Megahitille Paranorm... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

20.10.2009 klo 00.12

Tuli itse ostettua vähän aika sitten Monster Squadin Special Edition 2-DVD (R1 julkaisu). Loistava leffa. Muistan elokuvan nuoruudesta ja huh huh iskee edelleenkin. Ja tuo että ratsastetaan kulttimainetta nauttivan leffan nimellä niin voi että...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova