Tuorein sisältö

Paris Hilton näyttelee vankia?

04.09.2007 klo 11.36 | Luettu: 1855 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kohutähti Paris Hiltonista on tulossa jälleen häkkilintu, tällä kertaa hän menee vankilaan vapaaehtoisesti. Tosin nyt kyseessä on näytelmä nimeltään Prisoner: Cell Block H.

Prisoner: Cell Block H on alkujaan australialainen tv-sarja, joka päätyy Lontooseen teatterin lavalle. Sarja on menestynyt hyvin Englannissa, joten teatterilavan valloitus ei ole suuri uutinen.

Paris Hiltonia on houkuteltu lavalle ja Paris on jopa innostunut asiasta. Ennen tapaamistaan tuotantoportaan kanssa, Paris oli kuulemma katsonut ennakkoon sarjan vanhoja jaksoja ja perijätär oli pitänyt näkemästään. Sarja on hänen mielestään hienoa camp-huumoria.

Parisin rooli veisi hänet jälleen häkkilinnuksi naisille tarkoitettuun vankilaan. Mukana olisi ilmeisesti myös lesbomeininkiä.

Vankilamaailman sijoittunut Prisoner: Cell Block H ei kaihtanut radikaaleja aiheita, vaan sarjassa käsiteltiin homoseksuaalisuutta, feminismiä ja sosiaalisia kysymyksiä.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Naomi Campbell puhuu... Beyoncé vilauttaa li... >

Keskustelut (1 viestiä)

perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

04.09.2007 klo 12.49

Parisin "kokemuksista" "vankilassa" varmaan yritetään hyödyntää. Ehkäpä se saa hermoromahduksen kesken esityksen, käy hetken kotona ja palaa takaisin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova