Tuorein sisältö

Dave Mustainen ja Slayer-kitaristin herkkä hetki

05.11.2009 klo 10.23 | Luettu: 3037 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadeth-pomo Dave Mustaine ja Slayerin jannut, erityisesti kitaristi Kerry King, ovat jo pitkään pitäneet välillään jonkinlaista jääkautta. Bändit ovat tehneet kuitenkin yhdessä Kanadan ja Australian kiertueet ja toinen Kanadan minikiertue siirtyi juuri Slayerin Tom Arayan leikkauksen johdosta.

Araya totesi hiljattain, ettei miesten välillä ole mitään suurta riitaa mutta Mustaine puhuu vain liikaa paskaa. Myös Kerry King on vakuutellut tulevansa toimeen Mustainen kanssa - jos on pakko. Kuitenkin...

- Jos Mustaine alkaa leikkiä kusipäätä, minä olen vielä suurempi kusipää häntä kohtaan.

ARTISTdirect.comim haastattelussa Dave Mustaine on kuitenkin hehkuttanut suhteiden lämpenemistä ja "taianomaista" hetkeä, jonka hän koki yhdessä Kerry Kingin kanssa.

Mustaine puhuu taannoisesta Australian yhteiskierroksesta. Mustaine hehkuttaa ensimmäisen Kanadan kierroksen olleen hauska tapaus - bändit osoittivat pystyvänsä työskentelemään yhdessä. Australian kierroksen aikana lämpöä alkoi olla ilmassa. Mustaine puhuu kiertueen keikasta, jonka jälkeen hän jutteli Kingin ja Dave Lompardon kanssa (Mustainen pukuhuoneessa).

- Huoneemme oli SE paikka keikan jälkeen. Meillä oli taianomainen ilta. Minulla oli mahdollisuus jututtaa Kingiä ja johdatin hänet sivummalle. Kysyin " Kuules Kerry, mikä minussa tai tekemisissäni harmittaa sinua niin kovasti". Hän oli valmis keskustelemaan mutta sitten joku tyyppi ilmestyi paikalle ja alkoi tilittämään Endgamesta. Meikä ajatteli että kiitti vaan. Minulle oli tärkeää saada selville, miksi Kerry oli suuttunut minulle. Jos olen ollut väärässä, haluan tietenkin korjata asian. Minulla ei ole vihollisia, ainakaan oman tietoni mukaan, mutta monet haluavat heittää päälleni kritiikkiä. Jos kritiikki on aiheellista, ok. Jos asiassa ei ole perää, ihmettelen tyyppien toimintaa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Trailereita: Avatar ... Kadonneen Metallica-... >

Keskustelut (1 viestiä)

young_star

Rekisteröitynyt 26.02.2008

05.11.2009 klo 22.58

"...jonka hän koko yhdessä Kerry Kingin kanssa."

koki?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova