Tuorein sisältö

Scream 4 parodioi kaikkea kauheaa

12.11.2009 klo 14.23 | Luettu: 4161 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kevin Williamson kirjoitti kauhusarjan Scream ensimmäiset kaksi osaa, jätti kolmosen väliin, mutta on pienen tauon jälkeen niinkin innoissaan sarjasta, että miehestä on tullut neljännen osan pääasiallinen puhemies.

Williamson on kertonut viimein muutakin, kuin että suunnitteilla on uusi trilogia ja että Neve Campbellin on ehdottomasti palattava rooliinsa. Scream 4 rakentuu useista yllätyskäänteistä, joten Williamson ei paljasta mitään tarinasta itsestään, vaan tyytyy vihjailemaan, että kaikki on mahdollista ja kyse ei enää ole Halloween- ja Friday the 13th -tyylisten puukkohippasten mukailusta. Kauhuelokuvat ovat muuttuneet kymmenessä vuodessa.

"Olen sisällyttänyt tarinaan mangasarjakuvat, aasialaiset kummitustyttöelokuvat, PG-13-kauhua käsitellään jonkin verran, vampyyrielokuvat, M. Night Shyamalanin elokuvat ja kidutuspornoelokuvat, vaikka ne ovat tulleet ja menneet", Williamson kertoo. "Tässä täytyy olla varovainen, koska Scary Movie -sarja pilaili jo näiden elokuvien kustannuksella. Yksi juttu joka minua Scream 4:ssä innostaa on se, että vaikka käsittelemme kauhuleffoja ja pilailemme, teemme siitä uskomattoman pelottavaa. Se on tärkein tavoite."

Campbellin ohella Courteney Cox Arquette ja David Arquette palaavat rooleihinsa. Mukaan värvätään myös lukuisia uusia nuoria tähtiä/uhreja.

Lähde: New York Post

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Epäilyksistä huolima... Kuuntele Ruotsin Eur... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jep

13.11.2009 klo 02.51

Ei voi tulla muuta kuin legendaarista kamaa alkuperäisellä kaartilla.
lainaa
MICMAC69

13.11.2009 klo 09.09

täysin samaa mieltä :)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova