Tuorein sisältö

Pitkätukkaisin saa aloittaa, joulun heveimmät sanapelit

17.11.2009 klo 13.07 | Luettu: 2812 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

"Se joukkue, josta löytyy pitkatukkaisin pelaaja, saa aloittaa" ( ote pelin sääntökirjasta).


Metalmania Alias tarjoaa tänne metallimusiikin luvattuun maahan vihdoinkin oman odotetun metallikansan pelin. Alias-pelit ovat olleet viimeisen 20 vuotta joulun suosituimpia lautapelejä yli 37 maassa ja suosio vain kasvaa.

Metalmania Alias on pilke silmäkulmassa toteutettu, kotimainen sanaselityspeli, jossa tavoitteena on selitysten ja vihjeiden avulla saada pelikumppani nopeasti arvaamaan kyseessä oleva "metallinmakuinen" sana.

Metalmania Alias seuraa Alias-pelien ja Metalmania-kampanjoiden viitoittamaa menestystä ja sisältää 1800 sanaa kuudessa eri ryhmässä, 300 sanaselityskorttia, tiimalasin ja vielä sähkökitaran muotoiset pelinappulat. Joukkuepeli sopii kaikenikäisille ja kaiken tasoisille tietäjille. Peli, joka takaa varmasti hauskaa moniin iltoihin.

"Kun tiimalasin hiekka on valunut loppuun, muut joukkueet huutavat DIE!"


Suomirokkia Trivia # 2 tarjoaa samaa mukaansatempaavaa viihdettä kotimaisen musiikin parista kuin Suomirokkia Trivia -sarjan aiemmat osat. Ensimmäinen osa myi lähes 30 000 kappaletta ja tarjosi hauskaa ajanvietettä koko perheelle.

Suomirokkia Trivia # 2 kutkuttaa aivonystyröitä lähes 1000:lla uudella kysymyksellä, jotka syynäävät suomirokin historiaa aina 1970-luvulta uusimpiin listahitteihin. Kysymyksissä riittää haastetta paatuneimmillekin nippelitiedon mestareille.

Oma Genius-osasto sekä pelaajille ekstroja tarjoavat jokerikortit ovat omiaan luomaan lisäjännitystä peliin. Mukana on myös riittävästi helppojakin kysymyksiä, jotta peli pysyy mielekkäänä myös aiheeseen vähemmän perehtyneille.

Peli-iloa lisää vielä mukana olevat kuvakortit sekä cd-levy, jolta löytyy kysymyksiin liittyviä biisinäytteitä runsaasti. Peliä voi pelata myös ilman cd-levyä.









V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mewin keikalle nimet... Loput 2/3 Liisa Ihme... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova