Tuorein sisältö

Foo Fighters-kitaristin ja Andy McCoyn välirikon todellinen syy vaiettiin

26.11.2009 klo 10.05 | Luettu: 3723 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Andy McCoyn uusi bändi The Real McCoy Band hajosi vain parin soitetun keikan jälkeen Foo Fighters-kitaristin jättäessä kokoonpanon kotona tapahtuneiden seikkojen johdosta. Virallisen tiedon mukaan Chris Shiflett palasi Jenkkeihin hoitamaan sikainfluenssaan sairastunutta lastaan ( V2.fi-uutinen).

Tuoreen Rumban mukaan Foo Fighters -kitaristin lähdön syy oli aivan toinen. Lapsen sairastuminen oli suoranainen valhe. Shiflett toteaa, ettei Andy ollut hänen mielestään siinä kunnossa, että olisi voinut hoitaa ja soittaa kiertueen.

Shiflett toteaa joutuneensa napit vastakkain Andyn kanssa ja kiertueen loppuun vieminen näytti mahdottomalta. Shiflett ei suoraan syytä Andyn napanneen huumeita, mutta jollain tavalla Andy sekoitti päänsä. "Jos tyyppi nuokahtelee lehdistötilaisuudessa, kuvitteleeko se, että joku uskoo, ettei se käyttäisi enää mitään". Chrisin mukaan Andyn uneliaisuus saattoi johtua myös lääkkeistä.

Shiflett toteaa, ettei Andy ollut läsnä. Miestä ei kiinnostanut, hän ei keskittynyt. Andy ja Angela olivat "perässäraahattavia".

(Lähde Rumba)




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Belgia lähettää Euro... Elokuvien uusien ver... >

Keskustelut (1 viestiä)

joop

26.11.2009 klo 21.23

http://www.rytmi.com/andy-mccoy-rytmille-tassa-chrisin-la
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova