Tuorein sisältö

Volbeat-laulaja selittelee sairaalareissua

01.12.2009 klo 08.55 | Luettu: 2403 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Volbeat joutui viikonloppuna keskeyttämään Tilburgin keikkansa laulaja/kitaristi Michael Poulsenin pyörtyessä kesken kaiken lavalle (V2.fi-uutinen). Tietojen mukaan Poulsen kiidätettiin suoraan sairaalaan.

Volbeatin kotisivuille lisätyssä viestissä Poulsen selittelee tapahtunutta. Mies toteaa olevansa taas jalkeilla ja voivansa paremmin. Euroopan kiertueen alkaessa Poulsen toteaa olleensa todella kipeä (oksentelua, lihassärkyä, korkeaa kuumetta), syöminen ei myöskään sujunut. Huonosta olosta oli jo päiviä mutta yllättäen ennen Tilburgin keikan alkua mies tunsi olonsa huonoksi. Poulsen oli tuntenut myös rintakipua hengittäessä, mies väittää muistavansa keikasta vain kaksi ensimmäistä biisiä.

- Aina kun vedin henkeä, päässäni pyöri ja näin silmissäni tähtiä. En pystynyt laulamaan tai liikkumaan kunnolla, minulla ei ollut energiaa. Mieleni ja ruumiini eivät toimineet yhdessä ja lopulta menetin tajuntani. Minut kiidätettiin läheiseen sairaalaan. Lääkärien mukaan oli hullua soittaa sairaana ja he ihmettelivät, etten ollut romahtanut jo aikaisemmin.

Poulsen toteaa sairaalassa otettujen testien osoittavan miehen olevan kunnossa. Pyörtymisen syyksi varmistui flunssan ja uupumuksen yhdistelmä.

Lavoille palataan joulukuun viides päivä, jolloin alkaa USA:n kiertue Metallican lämppärinä.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuvia Kaspianin matk... Sub aloittaa sunnunt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova