Tuorein sisältö

Martina Aitolehti valmistautuu synnytykseen Subilla

02.12.2009 klo 12.59 | Luettu: 5786 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tammikuussa se alkaa, tulevan julkkislapsen kiihkeä odotus!

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen saivat isänpäivänä tyttövauvan. Torstaina 7.1. alkavassa tosi-tv-ohjelmassa Martina & Esko: Vauvakuumetta seurataan kohuparin vauvan odotusta aina synnytyssaliin asti.

Kevään aikana nähdään miten vauvan odotus vaikuttaa pariskunnan elämään. Martina kohtaa monenlaisia ennakkoluuloja odotuksensa aikana. Jokaisella on tulevasta äidistä oma mielipiteensä - onhan kyseessä kohukanotar, joka raskaanakin jatkaa tanssikeikkoja, asioi kauneusklinikalla ja poseeraa lehtien sivuilla vähissä vaatteissa.

Raskauden eteneminen ja työkiireet näkyvät myös pariskunnan väleissä. Muutto uuteen kotiin tuo lisästressiä, jota pieleen mennyt lomamatka ei liennytä. Entä millaiset baby shower -juhlat ja varpajaiset Martina ja Esko tahoillaan viettävät?

Kahdeksanosainen sarja huipentuu vauvan syntymään ja Martinan ja Eskon kotiutumiseen uuden perheenjäsenen kanssa.

Ensimmäisessä jaksossa pariskunnalle selviää vauvan sukupuoli. Samalla nähdään mikä vaikutus lapsen sydämenlyöntien kuulemisella on tuleviin vanhempiin.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Prince Of Assyria Ma... Wackenin joulukalent... >

Keskustelut (4 viestiä)

MaryPoppins

Rekisteröitynyt 10.02.2009

02.12.2009 klo 16.28

Vihdoinkin vastinetta lupamaksuille!
lainaa
Rättipää

02.12.2009 klo 16.49

Go Martina go, toivottavasti nähdään kunnon v-tyylistä hömppädraamaa. Varsinkin synntyssalista vois kuulua tekstiä, josta joka toinen sana pitäis piipata liiallisen voimasanapitoisuuden johdosta
lainaa
Belew

02.12.2009 klo 23.38

Hohhoijaa.... Onko tämä se kuuluisa itsekkyyden huippu?

Kyllä jotkut ihmiset pitäisi sterilisoida ihan vain heidän lapsiansa ajatellen :/
lainaa
makke21

03.12.2009 klo 00.01

Juuri tälläinen ohjelma tekee telkkarista typerää siksi nykyään en pahemmin telkkaria katsokkaan. Oikeesti ketä kiinnostaa jonku B luokan julkkiksen vauvakuume... juuri niinkuin Rättipää sanoi varmasti tulossa vaan kovaa piippausta ja tekemällä väännettyä draamaa. Vois mun puolesta telkkarista tulla 24/7 vaan leffoja joka kanavalta tai jos se ei onnistu niin uutisia pelkästään
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova