Tuorein sisältö

Street Fighter ja Chun Li jälleen filmille

06.09.2007 klo 16.22 | Luettu: 2067 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sellaisista väkivaltatuotteista kuin Doom, Romeon on Kuoltava ja Kehdosta Hautaan muistettava Andrzej Bartkowiak on palkattu ohjaamaan seuraava Street Fighter -elokuva. Capcomin taistelupelisarjasta on aiemmin tuotettu Jean-Claude Van Dammen hassu b-leffa ja muutamia anime-elokuvia, jotka ovat viihdyttäneet siinä teini- kuin täysi-ikäisiäkin faneja (eri syistä). Guile, Ken ja Ryu ovat tällä kertaa lomalla - pääroolissa kekkuloi Chun Li --------->

Käsikirjoituksesta vastaa mies, joka on saanut paljon huomiota, vaikkeivät hänen kynäilemänsä projektit ole vielä valkokankaalle ehtineet. Justin Marksin nimi tullaan näkemään paitsi Street Fighterin, myös jättiläisrobottileffa Voltronin, seuraavan He-Manin ja Super Maxin, eli sarjakuvasankari Vihreän Nuolen linnareissun alkuteksteissä.

Street Fighter on kostotarina, jossa Chun Li lähtee etsimään M. Bisonin vangitsemaa isäänsä. Bisonilla on puolellaan nyrkkeilijä Balrog, espanjalainen naamioviiltelijä Vega ja tietenkin yksityisarmeijansa - Chun Lillä vain (käsikirjoituksen mukaan) reitensä.

Lähteet: Variety, Latino Review.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Maidenin tuleva... Ohjaajien mietteitä ... >

Keskustelut (1 viestiä)

RavenX

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

07.09.2007 klo 11.52

Jospa tällä kertaa saataisiin vähän kovempaa meininkiä, mitä se Van Dammen tekele. Kukakohan mahtaa olla ehdolla Chunin rooliin. Oma veikkaukseni on Lucy Liu.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova