Tuorein sisältö

Lisätietoja Kotiteollisuuden Killing Joke -tribuutista

10.12.2009 klo 09.50 | Luettu: 3323 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotiteollisuuden jannut fanittavat Killing Jokea (ainakin osa bändistä). KT tapasi idolinsa Joensuun Ilosaarirockissa. Tuolloin esille nousi KT:n osallistuminen Killing Joke -tribuuttilevylle. Levyllä esiintyvät myös Toolin, Metallican ja Foo Fightersin kaltaiset nimiorkesterit. Näin asiasta kertoi Hynynen Kotiteollisuuden kiertuepäiväkirjassa:

"Sitten tippuu pommi. Jaz Coleman tulee kertomaan meille, että hän haluaa Kotiteollisuuden Killing Joken tribuuttilevylle versioimaan jonkun heidän biiseistään. Tribuutilla on mukana sellaisia lupaavia aloittelevia bändejä, kuten Tool, Metallica, Foo Fighters sekä Meshuggah. Coleman haluaa ehdottomasti, että vedämme oman versiomme suomeksi. Voiko tuollaisesta tarjouksesta kieltäytyä? Voi toki, mutta me emme kieltäydy. Olemme liekeissä".

KT:n tuore päiväkirjapäivitys paljastaa lisätietoja. Karmilan valvonnassa toteutettava coveri on Pandemonium ja äänitykset alkavat 17.12. Joulun jälkeen jatkuu. "Pandemonium on suomeksi pillu perseessä poikittain".






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britannian Sonispher... Suomen Sonisphere-ni... >

Keskustelut (1 viestiä)

HalfNelson

10.12.2009 klo 10.49

Pandemoniumia coveroitaessa Kotiteollisuuden ei ainakaan tarvitse isommin pinnistellä. On niin ittensä näköinen biisi että. Vähän jopa itsestäänselvä valinta. Hyvä biisi toki, tietenkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova