Tuorein sisältö

Avatar laittaa Foxin pyörät pyörimään

12.12.2009 klo 19.45 | Luettu: 3589 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pian teattereihin saapuva Avatar on tähän mennessä saanut useimmilta kriitikoilta vuolaasti kehuja. Negatiivisella mielellä oleva vähemmistökin on antanut 3 tähteen rinnastettavia arvosanoja. James Cameronin ohjaustyö saattaa täten nousta sen suuruiseksi hitiksi, kuin 20th Century Fox peukut ja isovarpaat pystyssä toivoo.

Mahdollinen menestys saa oletettavasti aikaan sen, että Fox ja Cameronin Lightstorm Entertainment tuottavat runsaasti vastaavalla tekniikalla tehtailtua kamaa. Cameron valmistelee tällä hetkellä uutta versiota tieteiselokuvasta Fantastinen matka (Fantastic Voyage), jossa kutistetut tiedemiehet seikkailevat sairastuneen kollegansa ruumiissa. Cameron pysyttelee tuottajan roolissa, eikä ole vielä päättänyt mitä ohjata seuraavaksi. Pitkään lupailtu, mangaan perustuva Battle Angel Alita on yhä yksi mahdollisuus.

Avatarin itsensä on tarkoitus saada ainakin kaksi jatko-osaa. Tekijät eivät salaile sitä, että jatko-osat ovat järkipäätöksiä jo siksi, että elokuvaa varten on luotu kokonainen maailma vuorineen, hyönteisineen, ruohonkorsineen kaikkineen: tietokoneilla sijaitseva Pandora on arvokas paikka. Cameron kertoo, että ensimmäinen elokuva sai vihreää valoa muun muassa sen ajatuksen johdosta, että kun maailma on ensin luotu, jatko-osaa suunniteltaessa voidaan keskittyä tarinaan ja sen sellaiseen sisältöön. Cameron on suunnitellut saagansa valmiiksi, mutta käsikirjoituksia ei vielä ole.

Lähteet: Variety, ComingSoon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Motörheadin ja Taste... J.J. Abrams pyörittä... >

Keskustelut (3 viestiä)

Finski

Rekisteröitynyt 09.12.2009

13.12.2009 klo 03.04

Ei kyllä kiinnosta tippaakaan koko elokuva. Odotan paljon enemmän vaikkapa Benicio Del Toro The Wolfmania, tai monia muita paljon kiinnostavampia elokuvia, muttei kuitenkaan ylihypetettyjä pätkiä, jotka nojaavat muuhunkin kuin isoon rahapussiin ja visuaaliseen pintakiiltoon.
lainaa
julsku

13.12.2009 klo 14.19

vertailkaa elokuvaa titanikkiin.

leffassa on uusinta uudempaa teknologiaa käytetty, varmasti inspiroiva kokonaisuus, varsinkin nörteille, jotka hakkaavat wowia tai sen sellaista.

jos käytte katsomassa, niin 3d:ssä. leffa on tehty sitä varten. jos et ole varma että 2d vai 3d nii tässä olis todella hyvä leffa lähtee kokeilemaan laseja.

gogo, james cameron
lainaa
Kursori

Rekisteröitynyt 15.04.2009

13.12.2009 klo 23.27

Finski kirjoitti:
Ei kyllä kiinnosta tippaakaan koko elokuva. Odotan paljon enemmän vaikkapa Benicio Del Toro The Wolfmania,

Onneksi olkoon, taidat olla ainut.
Vuoden, parin päästä Wolfmania ei muista kukaan, kun taas Avatar on tuleva klassikko.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova