Tuorein sisältö

Singerin X-Men: First Class saattaa syödä Magneton

22.12.2009 klo 13.05 | Luettu: 4472 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Magneto ja Wolverine olivat ensimmäiset X-Men-hahmot, joille lupailtiin omaa esiosaelokuvaa. Magneto-leffalle ilmeisesti on olemassa käsikirjoituskin, mutta internetin uutisblogeissa on arvailtu jo vuosia, ettei Magneto filmiänsä saa, koska hahmo ei nauti vastaavaa suosiota kuin Wolverine ja näyttelijäkin olisi vaihdettava.

Ohjaaja Bryan Singer on antanut ymmärtää tuoreessa haastattelussa, että Magneto saattaa sulautua osaksi hänen ohjaamaansa esiosaa X-Men: First Class. Jossain vaiheessa First Classin oli tarkoitus kertoa teini-ikäisestä Kykloopista ja kumppaneista, mutta koska Singerin versio kertoo nuoresta Magnetosta ja Charles Xavierista, erillinen Magneto-episodi näyttäisi jäävän tarpeettomaksi.

Singer kuvailee, että sekä hän että studio olivat turhautuneita, kun hän ei voinut ohjata elokuvaa X-Men: Viimeinen kohtaaminen, mutta tunteista on päästy yli.

Jack the Giant Killer lienee Singerin seuraava projekti, ellei jo vauhdissa oleva tuotanto jostain syystä viivästy. Singer ei vielä tiedä, tuleeko fantasiaseikkailu olemaan kolmiulotteinen: Avatarin näkeminen tosin siirsi miestä lähemmäs 3D-leiriä.

Neuvottelut Excaliburin uuden version suhteen ovat kesken. Singerin Battlestar Galacticalla ei ole vielä edes kirjoittajaa. Ohjaaja toivoo ehtivänsä palata myös pienten elokuvien pariin. Operaatio Valkyrien oli alunperin tarkoitus olla pienempi ja intiimimpi, kuten on aiemminkin kerrottu.

Lähde: Heat Vision Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Käveleviä kaupunkeja... Ismo Alanko Teholla ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

22.12.2009 klo 16.50

Saako täällä haukkua Xmen kolmosta?
lainaa
Kursori

Rekisteröitynyt 15.04.2009

22.12.2009 klo 21.06

Mun puolesta saa, sillä siinä vedettiin Pimeä Feenix-tarina vessasta alas.
lainaa
Zarsky

Rekisteröitynyt 08.08.2007

27.12.2009 klo 02.46

X-men 3 oli kyllä sellasta kuraa ettei tiennyt pitäiskö itkeä vai nauraa...
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova