Tuorein sisältö

Edesmenneen Avenged Sevenfold-rumpalin ruumiinavaus jätti kysymysmerkkejä

30.12.2009 klo 10.24 | Luettu: 6216 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jenkkimetallisti Avenged Sevenfoldin rumpali The Rev eli oikealta nimeltään James Owen Sullivan löydettiin kotoaan kuolleena emaanantaina 28.12. 28-vuotiaan rumpalin kuolinsyyksi epäiltiin luonnollisia syitä (V2.fi-uutinen).

Eilen tiistaina suoritettu ruumiinavaus ei välittömästi paljastanut rumpalin kuolinsyytä. Tutkinta jatkuu laboratoriotestien muodossa, joten mahdolliset tulokset ovat saatavilla vasta viikkojen kuluttua. Luonnolliset syyt ovat edelleen vahvin selitys yllättävälle kuolemalle.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuuntele vuosikymmen... Ashes to Ashes jatka... >

Keskustelut (4 viestiä)

annikki

30.12.2009 klo 10.48

Niin siis ulkomaisilla sivustoilla on kerrottu, että siellä talossa oli tulipalo. Tulipalo tapauksissa on vaikea määrittää kuoliko uhri esim häkämyrkytykseen. Että niin kauheen mysteeristä.
lainaa
jaa

08.01.2010 klo 13.39

jos kyseessä ois oikeesti ollu tulipalo, oltais varmaan puhuttu 'onnettomuudesta' tai 'tulipalosta' eikä 'luonnollisista syistä', ja vaik ei varmasti tiedettäiskään onko häkämyrkytys vai mikä, ni luulen et sana mahdollinen ois ennemmin käytössä ku luonnolliset syyt. veikkaan et kyseisestä talosta näkee jotain palojälkiä jos siel on joku tulipalo ollu ja sillon tiedettäis sanoo et jimmy on todennäkösesti kuollu häkämyrkytykseen tai palovammoihin tai johonki. en usko et talo on ehtiny kauan palaa koska muutenhan, vaik ois kuollu häkämyrkytykseen, ni ruumiista näkyis et on palovammoja tai jotain, mikä meinaa et joku on nähny sen tulipalon tai kuullu palohälyttimen ja soittanu palokunnan paikalle.

ei ihan välttämättä kannata uskoo kauheen sinisilmäsesti jokaseen maholliseen teoriaan mitä netissä tulee vastaan koska ne ei kaikki ookkaan ihan totta.
lainaa
Dubbis

08.01.2010 klo 21.26

Joo, ja vaikka tulipalosta ei olisikaan mitään ulkoisia merkkejä jäänyt, niin kyllä se olisi ruumiinavauksessa selvinnyt, jos kyseessä esim. häkämyrkytys. Mutta ei viitsi arvailla enempää ennen kuin todellinen syy (toivottavasti) kerrotaan.
lainaa
hömöpappa

29.01.2010 klo 15.41

sydänhän sillä on kuitenki pettäny ku sen verta rankkaa elämää vietti/viettivät.. huumeet kummiski ollu pääsyynä..
lainaa

Kirjoita kommentti


157


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova