Tuorein sisältö

Disneylle kelpaavat Stan Leen neuvot

04.01.2010 klo 15.15 | Luettu: 1896 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sen lisäksi, että Disney ostaa sarjakuvatalo Marvelin, Disney on hankkimassa 10% Pow! Entertainmentin osakkeista. Pow! on Stan Leen media-alan tuotantotalo. Lee itse loi aikanaan sellaiset Marvel-hahmot kuin Hämähäkkimies (Spider-Man), Ihmeneloset (Fantastic Four), Ryhmä-X (X-Men), Rautamies (Iron Man) ja Hulk taiteilijoiden kuten Jack Kirbyn ja Steve Ditkon kanssa.

Disneyn puuhia kommentoiva sivusto Jim Hill Media selittää, että Disney tahtoo värvätä Marvelin historian merkittävimmän nimen konsultikseen jo siksi, että Stan "The Man" Lee on kolmas isoisä niillekin Marvel-faneille, joita Disney-kauppa on arveluttanut. Eräs Disneyn isokenkäisistä on sanonut, että suhteiden solmiminen Leehen on loogista, koska Lee tuntee Marvel-universumin perinpohjin.

Jim Hill uskoo, että Leen asema tulee olemaan varsin merkittävä varsinkin mitä tulee markkinointiin. Sivusto myös huomioi, ettei tämä välttämättä ole kitkaton muutos. Lee ja Marvel kohtasivat toisensa lakimiesten välityksellä muutama vuosi takaperin, kun Lee tahtoi osansa rahavuoresta, jonka hänen luomiensa hahmojen elokuvat olivat rakentaneet. Nimettömän Marvelin työntekijän mukaan 87-vuotias Lee on hieno mies ja erinomainen tarinankertoja, mutta ei varsinaisesti enää terävimmillään: Leen muisti on alkanut pätkiä.

Lee on seikkaillut lähes kaikissa Marvel-elokuvissa:



Lähde: Jim Hill Media

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eläviä kuolleita hav... Konseptimalli iSlate... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova