Tuorein sisältö

Provinssin talkootyöläisten haku käyntiin

08.01.2010 klo 14.36 | Luettu: 1813 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seinäjoen Provinssirockn talkoolaisten haku on alkanut. Näin asiasta kerrotaan Provinssirockn kotisivuilla:

Tänäkin vuonna jo yli kolmekymppisen Provinssin järjestämiseen tarvitaan satoja talkoolaisia. Talkoolaisena olo on pääasiassa mukavaa ja leppoisaa, mutta jokaiselta hommaan ryhtyvältä tulee löytyä myös pitkää pinnaa, hurttia huumoria sekä fyysishenkistä kestävyyttä. Tarvitsemme ihmisiä mm. järjestyksenvalvontaan ja ravintolatyöhön sekä toimihenkilöiksi lipunmyyntiin, infopisteeseen ja siivouspartioon. Työtä on monenlaista, mutta festarihommissa ei sovi löysäillä. Talkoolaiset sitoutuvat työskentelemään festivaalin jokaisena kolmena päivänä, ja noudattamaan heille työn suoritusta varten annettuja ohjeita. Mikäli työskentelet ennen ja jälkeen festivaalin talkoohommissa, on tuntimääräsi silloinkin sama, kuin jos työskentelisit itse festivaaliviikonloppuna. Ennen ja jälkeen festivaalin tehtävä työ on pääosin järjestyksenvalvontaa ja tällaista työtä ei riitä monelle. Järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä, mikäli ilmaisit lomakkeessa halukkuutesi nimenomaan tällaiseen työhön.

Työvuoroissa järjestelmänä on pääsääntöisesti 2 h töitä/2 h vapaata. Joissain työpisteissä vuorot määräytyvät eri tavalla työn luonteen vuoksi. Työaika alkaa yleensä hieman ennen porttien aukeamista, ja päättyy noin tunti porttien sulkemisen jälkeen. Kaikkien työtekijöiden tulee olla paikalla jo perjantaina.
Emme voi varmuudella taata, että pääset vapaavuorolle juuri suosikkisi esiintyessä. Alkoholin tai muiden päihteiden nautiskelu ei sovellu edes vapaavuorolaisille. Ilmoittautumalla töihin talkootyöntekijä sitoutuu olemaan raitis sunnuntai-iltaan asti. Sortuneet heitämme armotta pihalle ja festarointi on heidän osaltaan ohi...

Jos kiinnostaa, laita hakemus osoitteessa provinssi.qtm.fi/provinssiakkre/volunteer.

Provinssirock järjestetään 18-20.6.2010.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vizion kuulokkeet ke... Onko indiepopparista... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova