Tuorein sisältö

Tommy Lee ja Kid Rock nyrkkitappelussa MTV-palkintojuhlassa

10.09.2007 klo 08.55 | Luettu: 3306 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mötley Crüe-rumpali Tommy Lee ja Kid Rock aiheuttivat reilun välikohtauksen viime yön MTV Video Music Awards-tapahtumassa. Miehet järjestivät yleisön joukossa lyhyen nyrkkituokion, jonka päätteeksi Tommy Lee poistettiin tilaisuudesta turvamiesten voimin. Tappelu vahvistetaan myös järjestävän tahon puolesta eli Palms Hotellin ja Casinon pr-vastaava Larry Fink myöntää välikohtauksen.

Rap-tuottaja Rich Nice näki tilanteen aitiopaikalta. Nicen mukaan Tommy Lee vaikutti aloitteentekijältä ja yllyttäjältä, vaikka Kid Rock jakeli ainoat osuneet iskut. Rap-tähti Diddyn vieressä istuneen Leen noustessa ylös tuoliltaan, Kid tarjosi avokämmentä Mötley-rumpalin pusuttimeen. Kid Rock ehti pamauttaa vielä nyrkillä, kunnes turvamiehet nappasivat Tommy Leen tiukkaan otteeseen. Lee raahattiin ulos, kun taas Kid Rock sai jäädä shown loppuun asti.

Molemmat nyrkkisankarit ovat Pamela Andersonin ex-miehiä. Pamela oli myös paikalla ja hänellä oli palkinto-showssa esittelijän rooli. Tappelivatko rokkitähdet Pamelasta?



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Justin Timberlake ro... 50 Cent haluaa naise... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova