Tuorein sisältö

Rumban listaus osoittaa Lady Gagan iljettäväksi seksisymboliksi

14.01.2010 klo 15.27 | Luettu: 2030 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rumban lukijat ovat jälleen laittaneet järjestykseen viime vuoden musiikkiherkut. Kotiteollisuus nousi ykköseksi niin bändinä kuin vuoden albumin suhteen. Kotimainen vuoden yhtye/artisti -lista ja vastaava albumilista ovat selkeää luettavaa - Kotiteollisuus, PMMP ja Viikate ovat kolme kovinta.

Ulkomaan starojen suhteen Muse on ykkönen niin bändi-kuin albumilistalla. Ulkomaan elävista Rammstein ja Mastodon ovat seuraavat nimet. Ulkomaisten albumien suhteen Musen jälkeen parhautta tarjosivat Them Crooked Vultures ja Alice In Chains.

Kotimainen seksisymboli on (tietenkin) Hynynen. Kotimainen iljetys -äänestyksen kärjestä löytyy Lauri Tähkä ja Johanna Tukiainen. Jouni Hynynen sijoittui iljetysten listalla neljänneksi.

Ulkomaisten seksisymbolien joukosta ykköseksi äänestettiin Lady Gaga. Outoa, sillä samainen Lady Gaga on myös iljetysten kärjessä. Ehkä vika on listassa, sillä seksisymbolien joukossa paistattelee myös Motörhead-Lemmy Kilmister! The Sounds-yhtyeen iiiiiiihana Maja Ivarsson löytyy seksikkäiden listasijalta viisi.

Ulkomaisten iljetysten listalta löytyvät myös mm. The Baseballs ja Britney Spears.

Lisää viime vuoden parhautta listattu tuoreessa Rumbassa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katso kuvaa Apulanta... Daniel Craig ratsast... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova