Tuorein sisältö

Kitarasankareiden haku alkanut

20.01.2010 klo 10.20 | Luettu: 2585 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Raisio valitsee kitarasankarin - tangot ovat taaksejäänyttä elämää. Suomen ensimmäisen Kitarasankarin tittelin voittajan haku on alkanut. Kisaan voivat osallistua kaikki yil 18-vuotiaat harrastajat tai ammattilaiset.

Kitarasankarit-kisaan voi osallistua kolmella eri tavalla: lähettämällä YouTube –taltioinnin, perinteisen video- tai DVD–taltioinnin, tai osallistumalla johonkin kolmesta klubitapahtumasta, jotka pidetään Helsingin, Tampereen ja Turun Amarilloissa helmi- ja maaliskuun aikana. Alkukarsintaan voi osallistua 19.3.2010 saakka.

Kilpailijoille on määritelty 18 vuoden alaikäraja, mutta ei yläikärajaa.

Karsintatapahtumissa on mukana kaikissa vaiheissa live-yhtye (alkukarsinnoissa Rock It Launcher). Osallistua voivat sekä harrastajat että ammattilaiset.

Alkukarsintojen jälkeen on vuorossa semifinaali, joka pidetään Turussa Hamburger Börs- ravintolassa huhtikuun puolessa välissä. Siinä valitaan osallistujat Raision finaaliin, joka pidetään lauantaina 22. toukokuuta. Voittajan valintaan osallistuvat sekä raati että yleisö. Luvassa on jännitystä, kitaristien kaksintaisteluja, hyvää musiikkia ja huikeita suorituksia. Säestysbändinä on Lenni-Kalle Taipaleen superkokoonpano tunnetuin solistein ja juontajana Mato Valtonen. Kisaviikonlopun ohjelma vierailijoineen julkistetaan helmikuun alkupäivinä ja silloin myös liput tulevat myyntiin.

Raision kaupunki on panostanut vahvasti asiaan, tavoitteena pitkäaikainen yhteistyö ja kehittyvä suurtapahtuma. Oulu on ilmakitarakaupunki, ja Ikaalinen kytketään harmonikkaan. On siis aivan luontevaa, että Raisio on jatkossa kitarakaupunki...

Kilpailun voittajalle on tiedossa keikkoja ja levytysmahdollisuus. Lisäksi hänelle on tiedossa tavara- ja lahjakorttipalkintoja. Kilpailun säännöt, Kitarasankarin "ihanneprofiili" ja tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta www.kitarasankari.fi.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tony Halme kuolleena... Webb on uusi Spider-... >

Keskustelut (1 viestiä)

Rohieze

20.01.2010 klo 22.44

Pelästyin jo, että liittyisi jotenkin Guitar Heroon.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova