Tuorein sisältö

Jenkkirokkari Ted Nugent puolustaa asein amerikkalaista elämäntapaa

21.01.2010 klo 00.32 | Luettu: 6173 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Veteraanirokkari Ted Nugent on jälleen avannut sanaisen arkkunsa...ja miehen konservatiivisten kommenttien aiheena pyörii jälleen aseet ja metsästys.

Nugent on vuodesta 1995 toiminut vaikutusvaltaisen National Rifle Associationin johtokunnan jäsenenä. Kyseinen aseita (ja Amerikkaa) rakastavien kerho taistelee oikeudesta kantaa asetta ja Nugentin konservatiiviset ajatukset ovat tuttuja jo aikaisemmilta vuosilta. Miehellä on vahvoja poliittisia ajatuksia ja pyrkimyksiä.

Tuoreessa haastattelussa Nugent antoi jälleen kaikua täydeltä laidalta. Mies heitti kommenttia PETA:n suuntaan ja presidentti Obaman voisi kuulemma heittää vankilaan.

Nugent toteaa, että aina kuullessaan sanat "eläin" ja "oikeudet" samassa lauseessa, mies on valmiina poistamaan aseestaan varmistimen. Nugentin kommentti menee PETA:n eli People for the Ethical Treatment of Animals -järjestön suuntaan. PETA on maailman suurin eläinten olikeuksia ajava järjestö.

Nugentin mukaan Paul McCarteyn ansiosta hän aikoo tappaa (jotain) muutaman sata lisää. McCartneyn toimii näkyvästi PETA:n kuvioissa.

Nugent uhoaa tappavansa eläimiä kostoksi PETA:n suuntaan.

- En pelkästään tapa niitä vaan teurastan ja revin suolet pihalle...otan nahat irti ja paloittelen. Sitten syötän lihat soppajonoissa odottaville kodittomille. Ei siksi, että minut tarvitsisi...vaan siksi, että PETA:n Bill Maher saa paskahalvauksen.

Kysymykseen presidentti Barack Obamasta, Nugentin mielipide on selkeä.

- Minun mielestäni Barack Hussein Obama pitäisi laittaa vankilaan. On selvää, että hän on kommunisti. Mao Tse-Tung elää ja hänen nimensä on Obama. Tämän maan pitäisi hävetä. Oksettavaa.

Nugent puhuu asiaa Fox Business-kanavalla






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katso 20 minuutin Av... Kuumimmat naiset jäl... >

Keskustelut (6 viestiä)

Fever

21.01.2010 klo 01.08

Miten ihmiset jotka ajattelevat noin on vielä vapaana USA:ssa?? Ei ihme että siellä vähän väliä ammutaan ihmisiä pienistä syistä...
lainaa
repa

21.01.2010 klo 03.27

Usa:ssa vallitsee ainakin sananvapaus. On hienoa, että jossain saa sentään lausua tosiasioitakin ääneen. Toista se on meillä Suomessa, kun viimeisetkin sananvapauden rippeet pyritään lainsäädännöllö tukahduttamaan.
lainaa
Marq

Moderaattori

Rekisteröitynyt 25.01.2008

21.01.2010 klo 09.47

Faarilla on vaan jäänyt aamulla napit ottamatta, ei hätää.
lainaa
Plaa

21.01.2010 klo 10.33

Land of the free ja semmosta
lainaa
joonas

21.01.2010 klo 14.07

...miksi tämä on uutinen? Ei kaikista Suomenkaan kylähulluista kirjoiteta hesariin...
lainaa
CatScratchFever

22.01.2010 klo 10.17

Uncle Ted ei enään yllätä noilla kommenteillaan. Vanha "patriootti" patu, youtubesta löytyy monenmoista seikkailua tuon toimesta.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova