Tuorein sisältö

Lue lisää Hynysen (melkein) tipattomasta arjesta

25.01.2010 klo 09.36 | Luettu: 2290 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotiteollisuuden Hynynen on viettänyt (melkein) tipatonta tammikuuta, asiasta on voinut lukea blogimerkintöjä Päihdelinkki.fi-sivustolla.

Hynynsen kuivumisurakka alkoi heikosti mutta jatko on sujunut kiitettävästi...kunnes lauantaina 16.1 mopo karkasi käsistä.

"Sen verran alkaa kuitenkin vituttamaan, että kotiin päästyäni ja käytyäni suihkussa avaan kaljan. Jatkan demojen kasailua hetken, sitten käväisen miellyttävän seurueen kanssa teatterissa ja syömässä. Jatkamme vielä baariin ja vedän lärvit ruttuun. Yöllä katselen Foo Fightersin videoita ja sammun sohvalle.

Herään klo 13, olen päässyt aamuyöstä jotenkin sänkyyn. Vaihdan makuupaikaksi olohuoneen sohvan. Makaan siellä klo 23:een saakka. Sitten siirryn sänkyyn nukkumaan".

Päiväkirjamerkinnöistä selviää myös ahkera uusien viisujen säätäminen. Entä mikä on Hynysen veroprosentti - käy lukemassa torstain 14.1 kohdalta.

Hynynen törmää myös todelliseen äijään:

"Valtavan kokoisen remonttireiskan siluetti peittää oviaukon. Hänen massiivisen olemuksensa takaa hohtaa silmiä särkevä valo ja kirkas savu matelee lattiaa pitkin sisään. "Mikä täällä on ongelma", kysyy tuo miehisyyden ylipappi alarekisterillä, joka saa kivekseni surkastumaan. Tuo maskuliinihirviö, jonka työvyö (hieno sana) on täynnä erilaisia välineitä, jotka kilisevät miehisesti, kävelee valtavilla turvakengillään sisään. Huoneiston täyttää petrolin ja dieselin haju.

Katselen miestä hieman tarkemmin. Hänen valtavat lihaksensa pullistelevat työhaalarin alta. Hänen ranteensa ovat reiteni paksuiset ja ne kasvavat jotain outoa naavaa, karvaa ehkä. Epäilen niissä elävän aivan oman ekosysteeminsä".

Lue lisää Hynysen seikkailuista arkielämän haasteiden parissa osoitteesta Päihdelinkki.fi.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen Euroviisufina... Kettuileva räppäri m... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova