Tuorein sisältö

Leffoista. Lyhyesti. 12.9.

12.09.2007 klo 01.00 | Luettu: 2536 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

- Robert Bentonin (Kramer vastaan Kramer) romanttinen draamakomedia Feast of Love vaikuttaa tutustumisen arvoiselta; on tunnelmaa, on Morgan Freemania, Selma Blairia ja Greg Kinnearia. Katso traileri ja jos et katso, katso edes musiikkivideo.

- Harry Potter on jo viiden osan jälkeen kaikkien aikojen menestynein elokuvasarja - James Bond ja Darth Vader itkekööt. Tämä pitää tietenkin paikkansa vain, jos inflaation jättää huomiotta, minkä Hollywood-pamput mielellään tekevät.

- Neljännesvuosisadan ikäinen tehostespektaakkeli Tron on viimeinkin (tai oikeastaan taas vaihteeksi) saamassa jatko-osan. Mainosohjaaja Joseph Kosinski on ottanut ohjakset projektissa, jota kuvaillaan vain "seuraavaksi luvuksi" virtuaaliseikkailua. Tuottajana toimii alkuperäisen Tronin ohjaaja Steven Lisberger.

- Näe tunnelmoiva, kuiskaava, unelias traileri dokumenttielokuvasta, joka kertoo traagisen tarinan romantiikannälkäisestä miehestä, jonka hevonen raiskasi hengiltä

- Beowulfista on julkaistu uusi tv-spotti, jossa on pari sekuntia uutta materiaalia, ellei toimittaja aivan erehdy

- Saw IV:sta on julkaistu niin täydellisen vastenmielinen videopätkä, ettei suoraa linkkiä ilkeä tähän laittaa (nyt ei ole kyse mistään Rambosta räjäyttelemässä pahisten päitä!). Edellisessä osassa kuolleen Jigsawin ruumiinavauksessa paljastuu jotain yllättävääkin, joten sekä elokuvanautinnostaan että ruokahalustaan huolestuneiden kannattaa jättää videon metsästys väliin.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uwe Bollin hah-hah-h... Rap-laulaja pidätett... >

Keskustelut (2 viestiä)

moffa

12.09.2007 klo 14.33

En löydä linkkiä Saw IV-pätkään :< Vinkkiä hakusanaks googleen?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

13.09.2007 klo 02.02

Super bloody jigsaw
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova