Tuorein sisältö

Aerosmithin laulajaksi nainen?

03.02.2010 klo 08.55 | Luettu: 3459 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aerosmithin kitaristi Joe Perry on Kansasilaisen radiokanava KACY 102.5 FM:n haastattelussa puhunut Classic Rockin jutussa ilmi tulleesta uudesta laulajaehdokkaasta. Juuri Queen-projektinsa lopettanut Paul Rodgers mainittiin vahvana ehdokkaana Steven Tylerin korvaajaksi, entä nainen Aerosmithin keulakuvana!

Perryn mukaan Rodgers on ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto. Mies on yksi Perryn suosikkilaulajista. Mutta, Perry epäilee miehen peribrittiläistä taustaa - pelkkä lauluääni ei ratkaise Aerosmithin keulakuvaksi nousevan persoonaa. Perry toteaa kuitenkin yhteistyötä olevan tiedossa. The Joe Perry Project soittaa huhtikuussa Britanniassa - kuten myös alkuperäinen Bad Company (laulumiehenä Paul Rodgers). Rodgers on pyytänyt Perryn bändiä jollekkin keikalle avausaktiksi. Joten yhteistyötä on luvassa...

Perryn kommentti ajatukseen, olisiko naislaulaja mahdollinen Aerosmithin keulakuvaksi, on selkeä "ehdottomasti".

Perryn mukaan kukaan ei ole ajatusta sanonut ääneen mutta ei pidä ajatella rajoittuneesti. Perry toteaa soittaneensa ennen Aerosmith-aikoja bändeissä, joissa oli naislaulajia. Homma toimi, joten se on ehdottomasti mahdollista.

Steven Tyler ilmoitti pari päivää sitten laittavansa lakiosastonsa liikkeelle, hän ei aio luopua Aerosmithin laulajan paikasta vapaaehtoisesti ja ilman taistelua.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jason Bourne aloitta... Vastoin huhuja White... >

Keskustelut (2 viestiä)

unun

03.02.2010 klo 11.29

dude looks like a lady
lainaa
Kolli

03.02.2010 klo 12.31

Onkos Tarja Turusta jo kysytty mukaan...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova