Tuorein sisältö

Tuore Grammy-voittaja Green Day keikalle Suomeen

03.02.2010 klo 09.49 | Luettu: 2629 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Green Day on vahvistunut Helsingin Kyläsaaren (Kalasatama) suurkonsertin esiintyjäksi tiistaille 8. kesäkuuta. Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 10. helmikuuta Lippupisteessä ja Tiketissä. Ulkoilmatapahtuman käytännön järjestelyistä saa parhaiten tietoa konserttijärjestäjä Live Nationin juuri avaamilta infosivuilta osoitteessa www.greendayhelsinki.fi.


Green Dayn konsertti Kyläsaaressa on jatkoa yhtyeen viime vuonna alkaneelle menestyksekkäälle 21st Century Breakdown -kiertueelle. Viime keväänä julkaistu 21st Century Breakdown -albumi nousi listakärkeen ympäri maailmaa mm. Know Your Enemy- ja 21 Guns -hittien siivittämänä. Sunnuntaina levy voitti Los Angelesissa Grammyn "Best Rock Album" -kategoriassa. Suomessa levy on myynyt tähän mennessä jo yli 15 000 kappaletta.

Yhtyeen Suomen keikkaa on saatu odottaa vuosia, sillä bändi konsertoi Helsingin Jäähallissa edellisen ja ainoan kerran vuonna 1995.


Konserttipaikka Kyläsaari sijaitsee entisellä Sörnäisten sataman alueella Kalasataman metroaseman pohjoispuolella. Konserttialue on Kalasataman tulevaa asuin- ja toimistoaluetta. Aidattua aluetta on käytetty maahantuotujen autojen väliaikaisvarastona, mutta se on tällä hetkellä kokonaisuudessaan tyhjänä. Kyläsaaren kenttä soveltuu sijaintinsa ja tasaisuutensa puolesta hyvin konserttien järjestämiseen.

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan Kyläsaareen julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen, sillä lähistön pysäköintimahdollisuudet ovat niukat. Metro pysähtyy 600 metrin päässä Kalasataman asemalla ja lukuisat bussit ja raitiovaunut liikennöivät lähellä Hämeentiellä.

Liput myyntiin keskiviikkona 10.2.2010 (Lippupiste), 59 e + mahdolliset kulut.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vastoin huhuja White... Andy McCoy huhuilee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova