Tuorein sisältö

Twilightin ihmissusi venyy ja paukkuu 3D:nä

08.02.2010 klo 00.12 | Luettu: 3408 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Taylor Lautnerin totisesti kannatti riisua paitansa megahitissä Twilight - Uusikuu. 17-vuotias näyttelijä on hiljattain kiinnitetty lentelydraaman Northern Lights pääosaan ja nimihenkilöksi lelu-ukkeli Max Steelin omaan elokuvaan. Nyt myös leluleffa Stretch Armstrong on löytänyt tähtensä.

Lautner näyttelee kolmiulotteisessa toimintaelokuvassa miestä, jonka raajat venyvät. Ei ole tiedossa, pukeutuuko Stretch elokuvassakin vain pikkuhousuihin, kuten ei ole sekään, taisteleeko hän pahaa veljeään eli Evil X-ray Wretch Armstrongia vastaan. Filmi valmistuu vuodeksi 2012.

Samalla ajatuksella laivanupotukseen perustuva spektaakkeli Battleship on siirretty vuodelta 2011 vuoteen 2012. Leffat perustuvat Hasbron tuotteisiin, kuten myös hittisarja Transformers.

Lähde: ComingSoon.net

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kapteeni Amerikan oh... Serbia, Venäjä ja Vi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

08.02.2010 klo 00.34

Sitä se teettää, GI Joe menestyi niin maan perkeleesti ja kahmii ne oskarit jotenka nyt kaikki alkavat tekemään 'leluleffoja'. Tämäkin tulee olemaan niin suuri menestys notta leffateatterit näyttävät tota ainakin muutaman kuukauden putkeen. Itse ainakin menen katsomaan heti ensi-iltaan, GI Joe ja Twilight olivat semmoista tykitystä, varsinkin tuon jälkimmäisen näyttelijät handlasivat homman niin hyvin.


http://www.youtube.com/watch?v=RA06Z5e1ZFc
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova