Tuorein sisältö

Teräsmies ja Christopher Nolan mainittu samassa lauseessa

10.02.2010 klo 15.40 | Luettu: 5053 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tieto-isku: kaikki V2.fi:n Teräsmies-aiheiset leffauutiset tähän mennessä ovat olleet potaskaa, paitsi jos niissä on kerrottu, että toisin kuin kerroimme viimeksi, elokuva ei sittenkään ole tulossa lähiaikoina.

Teräsmies-elokuva on jälleen tulossa. Deadline Hollywood kertoo, että Warner Bros. aikoo palkata itsensä Christopher Nolanin neuvomaan, kuinka uusi elokuva kannattaa tehdä. Nolan on Teräsmiehen kummisetä; loppupeleissä miestä ehkä kutsutaan tuottajaksi, mikäli uutista ei ole huomisaamuun mennessä kumottu. Warnerilla on kovat paineet aloittaa sarja alusta kunnialla, sillä Superman Returns oli studiolle pettymys ja hahmoon liittyvien lakisotkujen vuoksi tuotanto on aloitettava viimeistään 2011.

Nolanilla ilmeisesti on jo idea myös Batman Beginsin ja Yön ritarin jatko-osaan. Ohjaajan veli Jonathan Nolan ja David Goyer ovat rustaamassa käsikirjoitusta, eli tiimi on sama kuin aiemminkin.

Lähde: Deadline Hollywood

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Simon Cowellin firma... Tappajahai saattaa p... >

Keskustelut (5 viestiä)

Jorma

10.02.2010 klo 16.31

Kuulostaa ihan hyvältä. Teräsmies jos joku ansaitsee kunnon rebootin. Kuluneen puhdasotsaisuuden, kryptoniitin ja Luthorin voi jättää heti kättelyssä pois. Kaksi viimeistä mukaan sitten taas tulevaisuudessa. Muutkin hahmot uudistumaan.

Vaikutteita Man of Steel minisarjasta mukaan, ja Brainiac konnaksi. (Metallokin kävisi mutta se kryptoniitti...) Mamma ja Pappa Kentille myös suurempi osa.
lainaa
hotwheels

Rekisteröitynyt 11.08.2007

10.02.2010 klo 17.30

Huijui. Trikoosankarin maineikas paluu!! Liekkö sais jo kunnon vaatteet.

Tai sit sit... se vetäis disko dancea puol leffan verran, niinkuin batmandaaancee.

Tai voisivat unohtaa jo varjoonsa tämän ruostuneen sankarin.
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

10.02.2010 klo 19.31

Kaipasin edelliseen reboottiin päivitystä Teriksen asukokonaisuuteen. Sukkahousupuvun päälle kalsarit ja viitta harteille tyylistä muotia ei mieli katsoa edes paksujen retrolasien läpi.
lainaa
Jorma

10.02.2010 klo 20.21

Pkunk kirjoitti:
Kaipasin edelliseen reboottiin päivitystä Teriksen asukokonaisuuteen. Sukkahousupuvun päälle kalsarit ja viitta harteille tyylistä muotia ei mieli katsoa edes paksujen retrolasien läpi.

Joo, jonkinlaista päivitystä asuun mutta perinteitä kunnioittaen. Eli ei "liiallista" modernisointia, pääväreillä, viitalla ja symbolilla on kuitenkin huomattavan suuri osa hahmoa.
lainaa
Lex

11.02.2010 klo 18.51

Smallville, isommalla budjetilla.....
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova