Tuorein sisältö

Kapteeni Amerikalle eurooppalaisia vahvistuksia

10.02.2010 klo 20.23 | Luettu: 3535 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Toisen maailmansodan aikaan seikkaillut supersankariryhmä The Invaders tulee esiintymään elokuvassa The First Avenger: Captain America. Uusi versio ryhmästä koostuu eurooppalaisista seikkailijoista, joten ryhmä tuo kaipailtua kansainvälisyyttä sankarileffaan, jonka tekijätkin ovat tunnustaneet jenkkipropagandan maun. Ohjaaja Joe Johnstonin mukaan ryhmä on kuusihenkinen ja tärkeä osa elokuvan ensimmäistä puoliskoa.

Tietoa välittävä sivusto CHUD on arvaillut, keitä nämä kuusi saattavat olla. Namor on Marvelin klassisia hahmoja: vedeneläviä komentava atlantislainen. Androidi The Human Torch on samankaltainen hahmo kuin saman kustantajan samanniminen, samoilla voimilla varustettu Ihmeneloset-heppu (jonka oikeudet kuuluvat 20th Century Foxille). Union Jack on Iso-Britannian oma "kapteeni". Spitfire on Union Jackin huippunopea tytär. Blazing Skull kykenee muuntautumaan näkymättömäksi lukuunottamatta luitaan.

Monet sankarit ovat amerikkalaisia, joten CHUD myös miettii, millä tavoin hahmot aiotaan kansainvälistää. Alkuperäinen uutinen löytyy täältä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Cruise kiinnitetty M... Animaatiotalo TMNT:n... >

Keskustelut (3 viestiä)

Näinköhän

11.02.2010 klo 09.23

Kapteeni kapitalisti hakkaa pahat eurooppalaiset maan rakoon?
lainaa
joonas

11.02.2010 klo 09.26

Ja sit voidaan tehdä invaders porukan oma leffa ja sen jälkeen jokaisesta jäsenestä oma leffansa! hurraa hollywood!
lainaa
jönde

11.02.2010 klo 11.57

Itse odotan inolla mahdollista Kapteeni Britannia-elokuvaa...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova