Tuorein sisältö

Tamperelaisbändin albumi leviää leffavuokraamoketjun kautta

15.02.2010 klo 15.31 | Luettu: 2449 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Musiikkiala on uudistumassa vahvasti ja musiikin kuuntelijan ja -kuluttajan tavoittaminen vaatii tuoreita innovaatioita. Uusia ideoita meille tuovat indie levy-yhtiö Artist Anonymous ja Video Film Town Oy, jotka käynnistivät ystävänpäiväviikonlopuksi ennakkomyyntikampanjan Tamperelaisen Blackstar Halo yhtyeen Illuminated –levystä. Sci-fi-elokuvien futuristisiin teemoihin vahvasti nojaavasta levystä on saatavilla rajoitettu ennakkomyyntierä valikoiduista Filmtown-myymälöistä 16. helmikuuta asti. Virallisesti 17.2.2010 julkaistava uutuuslevy on yhdistelmä modernia melodista metallia ja melankolista rokkia.

Elokuvateema ulottuu vahvasti myös musiikin ulkopuolelle. Elokuvamainen ilme on mukana niin levyn graafisessa ilmeessä, promootiomateriaaleissa kuin musiikkivideossakin. Juuri käynnistynyttä ennakkokampanjaa varten rakennettiin jopa elokuvatraileri. Elokuvamaisuus huokuu myös levyn ensimmäisen Illuminated -singlen musiikkivideon tekijätiimistä Obscure Entertainment ja Energia Productions, joista jälkimmäisen tuotoksia on mm. katsotuimmaksi suomalaiseksi elokuvaksi arvioitu ”Star Wreck: In The Pirkinning”.

- Artist Anonymous on tuore levy-yhtiö. Halusimme luoda jotain uutta ja piristävää musiikkipromootion saralle. Elokuvateema oli mukana Blackstar Halon markkinointisuunnitelmassa alusta asti. On hienoa tuoda elokuvamainen julkaisumme ennakkomyyntiin sille soveliaimmalle paikalle – elokuvien pariin. Tuoreita ideoita tullaan näkemään myös seuraavissa julkaisuissamme, toteaa Artist Anonymousin markkinoinnista vastaava Jani Ojala.

- Meitä on usein lähestytty erilaisilla yhteistyöehdotuksilla, mutta nyt ensi kertaa idea osui yhteen ketjumme markkinointi-ilmeen ja elokuvamaisten teemojen kanssa. Oli mielenkiintoista yhdistää kaksi toisiaan tukevaa mediaa toimivaksi kokonaisuudeksi – eikä vain soundtrackille. Bändin musiikkivideon katselu siirtää ajatukset jo tyystin elokuvamaailmaan, kertoo Filmtownin markkinointipäällikkö Janne Pekkarinen.

Katso Blackstar Halon Filmtown-myyntitraileri täältä.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mustat Enkelit jakaa... Viikonlopun katsotui... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova