Tuorein sisältö

Kaisafest 2010 julkisti pari artistilegendaa

17.02.2010 klo 08.46 | Luettu: 5539 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Legendaariset Grace Jones ja Nina Hagen saapuvat tähdittämään Helsingin Kaisaniemen puiston Kaisafest 2010 -avajaiskonserttia lauantaina 12. kesäkuuta. Grace Jones valloitti loppuunmyydyn katsomon edelliskerran Helsingissä viime kesänä Flow-festivaalissa. Nina Hagen on valloittanut ihailijansa jo 1980-luvulta alkaen.

Liput Grace Jonesin ja Nina Hagenin Kaisafest 2010 -konserttiin maksavat 55 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Menolipussa. Myynti Lippupalvelun lippukaupoissa alkaa maanantaina 22. helmikuuta.

Helsingin keskustaan Kaisaniemen puistoon rakennettavan suurteltan valloitti viime kesänä tuhatpäisen yleisönsä edessä Eva Dahlgren. Kaiken kaikkiaan Kaisaniemen puistossa nähdään maailmatähtiä ja kotimaisia suursuosikkeja lähes kahden viikon ajan. Muiden konserttipäivien artistit julkistetaan lähiaikoina.

Jättimäinen konserttiteltta takaa sen, että olosuhteet konserttipaikalla ovat loistavat säätilasta huolimatta. Alueelle on helppo tulla niin junalla kuin busseilla, joten kulkuyhteydet ovat parhaat mahdolliset. Aidatulla konserttialueella on runsaasti tarjoilupisteitä. Anniskeluoikeuksista johtuen konsertteihin vaaditaankin yleisöltä 18 vuoden alaikäraja. Portit avautuvat lauantaina kello 12.00, konserttien alkamisajankohta tarkentuu myöhemmin.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lynyrd Skynyrd vaiht... Sweden Rock julkisti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova