Tuorein sisältö

Mötley Crüe-rumpali eroaa bändistä

13.09.2007 klo 14.33 | Luettu: 3484 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mötley Crüe-rumpali Tommy Lee eroaa bändistä. Lee on ilmoittanut vetäytyvänsä Mötley Crüen rumpukioskin takaa, syynä päätökseen on yhtyeen taustayhtiön nostama kanne bändin manageria vastaan.

MCI eli Motley Crue Inc nostaa osakkeenomistajiensa Vince Neilin, Nikki Sixxin ja Mick Marsin voimin syytteen manageri Carl Stubneria ja kolmea hänen yritystään vastaan. Stubner on toiminut myös Tommy Leen henkilökohtaisena managerina. Syytteen mukaan Mötley Crüe on kärsinyt vahinkoa Stubnerin ahneudesta. Keskittyessään liian paljon Tommy Leen soolouran nostamiseen, bändi koki niin rahallisia kuin imagokolhuja. Myös Tommy Leen uran ohjauksessa on ollut ongelmia. Yhtye hakee kanteen voimin 20 miljoonan dollarin korvauksia menetetyistä tuloista ja vahingonkorvauksia tahallisesta ja suunnitelmallisesta omaan pussiin pelaamisesta.

Tommy Lee ei ole syyttänyt missään vaiheessa manageriaan väärinkäytöksistä. Lee vetäytyy asiasta ja on ilmoittanut Mötley-yhtiön osakkeenomistajille Nikki Sixxille ja Mick Marshille eroavansa bändistä. Leen pyyntöön on suostuttu.

Lisää aiheesta vaikka täältä Blabbermouth.net


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Myytävänä Metallica-... Brad Pitt ja Edward ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova