Tuorein sisältö

Saunaan lisää bändejä

19.02.2010 klo 11.17 | Luettu: 3003 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Legendaarinen Danzig saapuu löylyttämään Tampereen Sauna Open Airin yleisöä perjantaina 11. kesäkuuta. Amerikkalainen kokoonpano on takonut hevimetallia jo vuodesta 1987. Soundit ovat kuin aikaisen Black Sabbathin - sekoitettuna blues-rock-vaikutteisiin ja hyvin synkkiin sanoituksiin.

Danzigin lisäksi Sauna Open Air julkistaa liudan muita tuoreita yhdysvaltalaisia kiinnityksiä. Saunomaan saapuu thrash metal -legenda Death Angel sekä maanmiehet, metalcorea soittava ja kristinuskon sanomaa levittävä August Burns Red sekä kolmas yhdysvaltalainen Whitechapel, jonka musiikki vie death-metal ja hardcoren syvyyksiin.

Briteistä Tampereelle saapuu metalcoren kuuma peruna Glamour the Kill, jota on ehditty jo debyyttialbuminsa tiimoilta suitsuttaa musiikkilehdistössä. Komppania on tehnyt kiertueita niin Bullet for My Valentinen kuin Avenged Sevenfoldinkin kanssa.

Norjalaista melodista metallia on tarjolla, kun legendaarisesta Twin Peaks tv-sarjasta nimensä ottanut yhtye Audrey Horn ottaa lavan haltuun.

Sauna Open Airin bändiostoskoriin on tarttunut myös maailmanlaajuista suosiota nauttiva kemiläinen, melodisen metallin kuningas Sonata Arctica sekä debyyttialbumillaan pöydän putsannut, vanhan liiton iskevään heviin päähän tarraavia melodioita yhdistelevä Doom Unit. Kesäkuun auringon alle singahtaa Helsingin vampyyri -ryhmä, The 69 Eyes, joka iskee kulmahampaansa tiukasti Saunan yleisöön. Metalli-ilotulitus on taattu Suomen eturivin proge- / thrashmetallilähettiläs Stam1nan toimesta ja lisää vettä kiukaaseen heittää hardrock-jyrä Peer Günt.


Sauna Open Airin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat KISS, Anvil, Ratt ja Grave Gigger. Sauna Open Air Tampereen Eteläpuistossa 10.-12.6.2010.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuska julkisti reilu... Suomen Sonisphereen ... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

19.02.2010 klo 14.56

Kiva lisäys tuo Audrey Horn. Kuunnellut kyseistä bändiä ihan alusta asti ja iskee meikäläiseen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova