Tuorein sisältö

Naapurivisa rokkaa Nosturissa

23.02.2010 klo 00.01 | Luettu: 1618 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Traditionaalinen Naapurivisa -festivaali odottaa Suomen ja Viron rockmusiikkinystäviä taas Helsingin Nosturi klubille Viron itsenäisyyspäväna, 24. helmikuuta.

Naapurivisan artistivalinnoissa on tänä vuonna läsnä todellinen rock-historiallinen henki ja Virosta saapuu täällä hetekellä mieletöntä menestystä kotimaassa nauttiva kulttibändi Röövel Ööbik. Bändi on tuttu 80-luvun lopulta myös suomalaisille, kun neuvosto-virainomaisten esteilystä huolimatta bändi julkaisi ensimmäisen levyn suomalaisen Stupido levy-yhtiön avustuksella vuonna 1989. Bändi oli legendaarisen radiotoimittaja John Peelin lempilapsi ja sai jopa kunnian vierailla miehen ohjelmassa.

Suomalaiset rivit pysyvät suorina 22 Pistepirkon ja Tuomari Nurmion avustuksella ja tapansa mukaisesti matkustavat bändit myös Tallinnaan, missä Naapurivisa pitetään 26. helmikuuta.

Naapurivisa historian aikaisemmat eiintyjät ovat olleet Viikate, Kotiteollisuus, Maj Karma, CMX, Ismo Alanko Teholla, Kauko Röyhkä, Kosmikud, J.M.K.E, Metsatöll jt.

24.2 Helsinki, Nosturi
26.2 Tallinn, Rock Cafe

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Asiallista musiikkia... Raskaan rockin Dracu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova