Tuorein sisältö

Bluesrockin superbändi Puistobluesiin

23.02.2010 klo 18.41 | Luettu: 3854 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Järvenpään Puistoblues on kiinnittänyt bluesrockin superbändi ZZ Topin pääesiintyjäkseen. Musiikkimaailman kuuluisimmat parrat nähdään Järvenpään Vanhankylänniemessä lauantaina 3.7.2010.

Pääkonsertin ensimmäinen kiinnitys on Texasin sähköisen bluesin pioneeribändi ZZ Top.

ZZ Topin juuret ovat partaa myöten sähkökitaravetoisen bluesrockin maaperässä. Yhtyeen 19 albumia on myyty maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa kappaletta ja bändi on arvostetun Rock and Roll Hall of Famen jäsen. ZZ Top esiintyy edelleen alkuperäiskokoonpanossaan Billy Gibbons, Dusty Hill ja Frank Beard.

- ZZ Topin uran alkukauden levyt ovat esikuvia jokaiselle myöhemmin pinnalle nousseelle bluesrockbändille. Heillä on aidosti oma tunnistettava soundi. ZZ Top on aina kiinnostanut myös suurta yleisöä, joten Vanhankylänniemeen on luvassa hieno tunnelma ja paljon yleisöä. Viime vuonna saimme kunnian tuoda etelärokin kärkibändi Gov´t Mulen Suomeen, nyt on vuorossa Texasin ykkösnimi, toteaa Puistobluesin festivaalijohtaja Jouni Hyytiäinen.

Blues täyttää järvenpään kadut ja klubit 30.6. - 4.7.2010.

Puistobluesin festivaaliviikon koko ohjelma julkaistaan kevään aikana. Luvassa on kovien pääkonserttikiinnitysten lisäksi monipuolisia klubiesiintymisiä, yleisölle ilmaisia blueskatukonsertteja sekä viihdyttäviä lastentapahtumia.

Ennakkolipunmyynti alkaa Menolipussa ja Lippupalvelussa 1.3. Pääkonserttiliput ennakkoon 62 euroa ja portilta 69 euroa mikäli lippuja on jäljellä. Ennakkolippujen hintaan lisätään mahdollinen lippukaupan palvelumaksu. Alle 13-vuotiaat lapset pääsevät konserttiin ilmaiseksi vanhempiensa seurassa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Die Hard 5 ja Unbrea... Karibian piraatti-pa... >

Keskustelut (4 viestiä)

hööööh

23.02.2010 klo 19.14

Luulin jo että Q.Stone tekee comebackin.
lainaa
JaakkoBoy

23.02.2010 klo 22.06

Super tarkoittaa aina jotain menneiden päivien maailmannimeä...supertähti Hector, ei toimi.
lainaa
Pete

23.02.2010 klo 22.17

Vai Hector..... Opiskelkaa historiaa niin on helpompi ymmärtää nykyisyyttä.
lainaa
Gillette

23.02.2010 klo 22.58

Kuunnelkaa ZZ topin albumi, Afterburner. MAAILMAN historian muistuvimmat riffit yhdistettyinä mahtaviin 80-luvun synasoundeihin --- klassikko! Katsokaa myös upea musavideo, Rough boy.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova