Tuorein sisältö

Kesän suurkeikoille mahtuu vielä - Pink ja Guns N' Roses eivät myyneet heti loppuun

25.02.2010 klo 12.07 | Luettu: 2241 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Green Day, Pink ja Guns N' Roses saapuvat kesällä Helsinkiin. Tapahtumia alkaa kuitenkin olla jo niin paljon, että fanien rahakukkarot ovat harvinaisen kovilla. Joku tapahtuma jää varmasti vähemmälle huomiolle.

21.7 Kaisaniemessä esiintyvän Pinkin liput tulivat myyntiin keskiviikkona. IL:n tietojen mukaan iltapäivään mennessä lippuja oli myyty reilu 10 000 kappaletta.

Tapahtumajärjestäjä Live Nationin suunnalla myynnin odotettiin nousevan paria tuhatta lippua suuremmaksi. Usko loppuunmyytyyn konserttiin on kuitenkin vahva.

Keskiviikkona tulivat myyntiin myös kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävän Helsinki Live! -festivaalin liput. Guns N' Roses houkutteli ihmisiä lippuluukuille ja tikettejä myytiin muutamassa tunnissa 10 000 kappaletta. Vielä on kuitenkin tilaa, sillä yleisökapasiteetti on reilu 40 000 henkeä.

Tapahtumaa järjestävän Speed Promotionin mukaan myynti on käynnistynyt kiitettävästi. Tapahtumajärjestäjän taholta arvellaan, että ennen kesää Gunnarikeikalle joudutaan anomaan lisälupia suuremmalle yleisömäärälle kovan kysynnän johdosta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tokio Hotel vaihtaa ... Idols-Koop luottaa i... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova