Tuorein sisältö

Apulannan Sipen vieroitusoireet kovat - keikkatauko syö miestä

26.02.2010 klo 01.57 | Luettu: 1998 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Apulanta on (ansaitulla) keikkatauolla mutta ainakin bändin rumpalin Sipen soittohalut alkavat aiheuttaa pahoja vieroitusoireita. Bändin kotisivuille lisätyssä viestissä Sipe toteaa poltteen olevan kova mutta mies on onnistunut pysymään poissa treenikämpältä.

"Elossa siis ollaan, vaikka vasta pari kuukautta kestänyt keikkatauko onkin jo alkanut tuntumaan ikuisuudelta ja olo on sen vuoksi edelleenkin hämmentynyt".

Sipeä ovat työllistäneet Sorto ja Riisto-yhtiöiden tulevat julkaisut eli ensi viikolla ilmestyvä Apulannan sinkkukokoelma, raksahanke sekä kiihkeä penkkiurheilu olympialaisten ja sm-liigan parissa.

Kaukon päivänä ilmestyvä Singlet 2004-2009 on looginen jatkumo 1993-1997 ja 1998-2003 -levyille. Kerran viidessä vuodessa ilmestyvät kokoelmat antavat paitsi kunniaa bändin rakkaudella tekemille sinkkubiiseille ja niiden B-puolille, myös bändille itselleen tunteikkaita kokemuksia muistorikkaina välitilinpäätöksinä.

"Singlet 2004-2009 dokumentoi mm. hetket, jolloin Jönssistä tuli meitin basisti, jolloin teimme Kiila-Evoei-Kuutio albumitrilogian ja jolloin meistä tuli ihan oikea omakustannebändi. Kyseiset ajat olivat eittämättä orkesterillemme todella suotuisat ja se myös kuuluu musiikissa.
Singlet 2004-2009 albumia voi sanoa ilman sarvia ja hampaita ylivoimaisesti parhaaksi sinkkukokoelmaksemme ja se on jälleen kerran julkaisu, josta voi olla aidosti ylpeä ja joka on mukava laittaa pihalle. En ole varmastikaan ainoa, jonka mielestä kyseisen platan kappaleet ovat todella väkeviä ja vangitsevia".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Aerosmith mittavalle... Andy McCoy päivittää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova