Tuorein sisältö

Anthony Hopkinsista manaaja

26.02.2010 klo 14.21 | Luettu: 4268 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Wolfmanissa juuri nähty, ylijumala Odinia piakkoin Thorissa näyttelevä Anthony Hopkins ei saa yliluonnollisesta tarpeekseen. Hopkins on kiinnitetty jännäriin The Rite, joka pohjautuu kirjaan, joka pohjautuu tositapahtumiin. Elokuva kertoo pettyneestä amerikkalaisesta oppilaasta, joka osallistuu manaajakouluun Vatikaanissa ja löytää uskon kohdattuaan demoneita.

Hopkins näyttelee pappia ja kokenutta manaajaa, jonka keinot eivät aina ole perinteisiä. Yliluonnollisen jännärin 1408 tirehtööri Mikael Håfström ohjaa. Käsikirjoituksesta vastaa Michael Petroni, jolla on tilillään muun muassa Kadotettujen kuningatar ja tuleva The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.

Lähde: Heat Vision Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Angelina Jolien tiet... Kuva ei valehtele, e... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

26.02.2010 klo 15.02

Elokuvahan siis perustuu toimittaja Matt Baglion The Rite: The Making of a Modern Exorcist-nimiseen kirjaan, jossa Matt Baglio seurasi vuoden verran amerikkalaista pappia kuka lähti Vatikaaniin opiskelemaan manausta vaikka ei kyseiseen aiheeseen uskonutkaan.

Tuon "Elokuva kertoo pettyneestä amerikkalaisesta oppilaasta, joka osallistuu manaajakouluun Vatikaanissa ja löytää uskon kohdattuaan demoneita" lausahduksen jälkeen tulee sellainen fiilis että eivät taida seurata kirjan jälkiä yhtään. Eli todennäköisesti tulossa on paskaa "Teini laitetaan Vatikaaniin koska elämä kusee, opiskelee manausta ja alkaa lahdata demoneita".

Kun hommasin kyseisen kirjan ja luin sen ensimmäisen kerran läpi, aloin odottamaan tätä elokuvaa mutta nyt alkaa tuntua siltä että ei kannatakkaan. Taidanpa lukaista kirjan 5. kerran läpi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova