Tuorein sisältö

Superprojektin nimi aiheuttaa kiistaa ja hammasten kiristelyä

27.02.2010 klo 20.09 | Luettu: 3045 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Blueskitaristi Joe Bonamassan, Glenn Hughesin (Deep Purple, Black Sabbath), Jason Bonhamin ja Derek Sherinianin (Alice Cooper, Dream Theater) projektibändi on tällä hetkellä ilman nimeä. Kokoonpanon nimi livahti vahingossa julkisuuteen, tosin Black Country -niminen kokoonpano oli jo olemassa. Niinpä "alkuperäinen" Black Country on varoitellut oikeustoimilla, jos projekti aikoo jatkaa nimen käyttämistä.

Undercover.comin haastattelussa Joe Bonamassa toteaa neuvottelujen olevan käynnissä Black Country -nimen osalta. Kitaristi toteaa, ettei nimen ollut tarkoitus päästä julkisuuteen. Nimi lipsahti vääriin korviin ja levisi kuin metsäpalo. Lipsahdus ei ollut kenenkään vika, joku vain kuuli jonkun keskustelun ja levitti asian nettiin.

Kokoonpano valmistelee juuri albumiaan, viisi biisiä on jo valmiina. Bonamassa toteaa kyseessä olevan rokkia.

- Se ei ole bluesia. Soitan Marshallien kautta ja saatan kasvattaa pitkät hiukset sekä soittaa nahkahousuissa...levy on vielä kesken, joten katsotaan mitä siitä tulee.

Bonamassan mukaan maaliskuun aikana on valmista ja nimiasia hoidetaan myös alta pois. Kiertue on myös mahdollinen.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuva ei valehtele, e... Latvia ja Slovakia l... >

Keskustelut (1 viestiä)

TheAvenger

Rekisteröitynyt 14.10.2008

27.02.2010 klo 21.37

Hmm, en oo tälläsestä kuullutkaan. Jäsenet on kuitenkin melko kovanluokan soittajia, joten ei tuosta nyt ihan p*skaa voi tulla. Mielenkiinnolla odotellaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova