Tuorein sisältö

Elokuva oikeasta Rockysta (ei Balboasta, ei Marcianosta)

02.03.2010 klo 21.38 | Luettu: 3035 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Näyttelijä Liev Schreiber on puhunut valmisteilla olevasta elokuvasta, joka kertoo raskaan sarjan nyrkkeilijän Chuck Wepnerin tarinan. Wepner oli tuntematon, kun hän otteli 15 erää Muhammad Alia vastaan, vaan ei enää tämän jälkeen. Sylvester Stallone inspiroitui suorituksesta ja loi klassikkohahmonsa Rockyn. Wepner otteli myöhemmin mm. André the Giantia vastaan, kuten Rocky kohtasi kolmannessa elokuvassaan fiktiivisen painijan Thunderlipsin.

Elokuva kertoo siitä, mitä Wepner saavutti ison matsinsa jälkeen. Schreiber kuvailee tarinaa merkittäväksi ja huvittavaksi. Schreiber tahtoisi tarttua projektiin seuraavaksi, mutta asiat ovat avoinna sitä lukuunottamatta, että ohjauksesta vastaa Jeff Feuerzeig, joka ohjasi myös dokumentin The Devil and Daniel Johnston.

Lähde: MTV Movies Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jolien ja Aronofskyn... Jimi Hendrixin viime... >

Keskustelut (2 viestiä)

Hauis

Rekisteröitynyt 04.04.2008

03.03.2010 klo 01.05

Miten niin Rocky!?!? Syltty näytteli Rockya ei Chuck Wepneriä jonka lempinimi ei ollut Rocky............. Lukijoiden kalastelua.
lainaa
Killbourne

Rekisteröitynyt 21.06.2008

03.03.2010 klo 12.08

Eikös tuo uutinen perustele otsikkoaan kertomalla, mistä Syltty sai inspiraationsa? Ainakin googlaamalla tulee Chuck "The Real Rocky" Wepner's homepage. Laita tamppooni oikein päin ja rauhoitu.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova