Tuorein sisältö

Cameron puhuu lisää 3D:stä: pidennetty Avatar teattereihin?

12.03.2010 klo 13.49 | Luettu: 3515 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

James Cameron on jälleen puhunut kaikesta kolmiulotteisesta.

Cameronin mukaan tilanne on se, että elokuvateatterit on jotenkuten saatu varustautumaan 3D-elokuvien tulvaan, joten puutetta ei ole niinkään teattereista, kuin sisällöstä: kuluttajat vaativat katsottavaa ennen kuin he ostavat tulevia 3D-televisioita. Cameronin mukaan elokuvia ei ehditä tehtailla riittävästi ensi hätään, joten muutakin materiaalia on tuotettava. Cameron itse on juuri kuvannut The Black Eyed Peas -konsertin kolmiulotteisena. Cameronin mukaan materiaalin kuvaaminen 3D:nä ei ole isokaan investointi monien isojen tuotantojen muihin kuluihin verrattuna.

Cameron kritisoi jälleen sitä mielialaa Hollywoodissa, että 3D-vaikutelma jota varten Avatar-tiimi työskenteli vuosikausia, voidaan saavuttaa muutamassa kuukaudessa käännöstyöllä. Cameron varoittaa kuluttajien hämäämisestä vaihtelevalla laadulla. Cameron mainitsee nimeltä tulevan Titaanien taistelun. Myös Liisa Ihmemaassa on käännöstyö - mikä monien kriitikoiden mukaan näkyy.

Cameronin mukaan vanhojen elokuvien kääntäminen kolmiulotteisiksi on ok, mikäli se tehdään hyvin ja mieluiten alkuperäisen ohjaajan valvonnassa. Cameron käyttää käännöstöistä termiä 2,8D.

2,8D-versio Titanicista on tulossa keväällä 2012, kuten on vihjailtu. Avatar saattaa palata teattereihin ensi syksynä versiona, jota on pidennetty ja/tai muokattu muulla tapaa.

Lähde: Usa Today

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Biisonimafia nauratt... FBI-diktaattori Hoov... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

12.03.2010 klo 15.47

Lol, moar monyz...
lainaa
nax

12.03.2010 klo 17.42

Pidennetty, no voehan vittu. Eli pistää elokuvan kestoks päälle kolme tuntii, vikaa lotriaki katottaes piti heilutella jalkoi viitisen minaa et pääs ylös. :(
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova