Tuorein sisältö

Hallituksen kaatuminen laittaa uusiksi Ukrainan Euroviisuedustajan valinnan!

17.03.2010 klo 21.06 | Luettu: 3207 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Politiikka on jälleen merkittävässä roolissa Ukrainan euroviisuedustajan valinnassa. Maassa äskettäin käytyjen presidentinvaalien jälkimainingeissa kaatui hallitus ja myös monien virastojen johtopaikat menivät uusjakoon. Myös paikallisen yleisradioyhtiön NTU:n johto vaihtui - ja sitä myötä on vaihtumassa jo kertaalleen valittu euroviisuedustaja!

Vasyl Lazarovich sai NTU:lta kutsun Ukrainan euroviisuedustajaksi jo viime vuoden puolella ja maaliskuun alussa järjestettiin karsintakilpailu, jossa Lazarovich esitti viisi laulua. Asiantuntijaraati ja puhelinäänestäjät valitsivat voittajaksi kappaleen I love you.

Tänään nimitetty NTU:n uusi johto ei kuitenkaan tyydy tähän valintaan, vaan aikoo järjestää pikavauhtia uuden karsinnan. Karsinnan järjestämisellä on kiire, sillä eri maiden delegaatioiden johtajien on toimitettava kilpailukappaleet Euroviisujen norjalaisille järjestäjille jo ensi viikon alussa Oslossa...

Viimeisimmän tiedon mukaan ilmoittautumisia otetaan vastaan huomisen torstain ajan ja koelaulujen perusteella 20 parasta valitaan jatkoon. Perjantaina kilpailukappaleet esitellään televisiossa ja samalla käynnistyy puhelinäänestys. Lauantaina on vuorossa varsinainen karsintakilpailu. Hyväntekeväisyysgaalan yhteydessä järjestettävä karsinta lähetetään televisiossa suorana lähetyksenä. Kansa valitsee voittajan puhelinäänestyksellä.

Vasyl Lazarovich osallistunee myös uuteen karsintaan.

(Lähde YLE/Euroviisut)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sigourney Weaverista... Katso Kuorosodan fin... >

Keskustelut (1 viestiä)

Tämmitukka

17.03.2010 klo 21.31

Kas kun uusi pressa ei halua itse viisuedustajaksi

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova