Tuorein sisältö

Kapteeni Amerikka valittu

23.03.2010 klo 02.13 | Luettu: 4612 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Chris Evans on Marvelin supersankari Kapteeni Amerikka alias Steve Rogers elokuvissa The First Avenger: Captain America ja The Avengers. Kapu on toisen maailmansodan aikoihin luotu supersotilas.

Joidenkin tietojen mukaan Evans on solminut samanlaisen yhdeksän elokuvan sopimuksen kuin Samuel L. Jackson, joka näyttelee Nick Furya Marvel-elokuvissa Iron Man 2:sta alkaen (Jackson myös vilahti ensimmäisen Iron Manin lopussa).

Internetin vallanneen huhumyllyn jälkeen voidaan sanoa, että Kapteenin saappaiden täyttö on kuukauden isoimpia elokuvauutisia. Rooliin on viime viikkoina ollut ehdolla myös John Krasinski, Ryan Phillippe, Channing Tatum, Scott Porter, Mike Vogel, Michael Cassidy, Patrick Flueger, Chace Crawford, Garrett Hedlund ja Wilson Bethel.

Evans tunnetaan parhaiten Fantastic Four -elokuvista (kuva), joissa hän myöskin näytteli Marvel-sankaria.

Lähde: Heat Vision Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tukeva kotimainen me... Viikonlopun katsotui... >

Keskustelut (4 viestiä)

ManOfSteel

23.03.2010 klo 08.17

Jaahas. En kyllä osaa kuvitella häntä Kapuksi Ihmeneloset leffojen jälkeen
lainaa
WaCko

23.03.2010 klo 10.09

Ensinnäkin, eikö ole aika helvetin tyhmää laittaa Marverl supersankarin rooliin näyttelijä, joka on jo ollut Marvel supersankarina. Ihme kun eivät laittaneet Toby "Spider-Man" Macguirea Kapteeni Amerikaksi. Kaikista paras valinta tuohon rooliin olisi ollut joku vähemmän tuttu naama.
lainaa
MisterMarvel

23.03.2010 klo 13.16

Tästäkin tietysti tulee joku K13-leffa kun Disney vielä kaiken lisäksi omistaa Marvelin. Marvelin leffoista sais aivan helvetin hyviä jos unohdettais kaikki muka-hauskat-vitsit. Batman on kyllä kaikista supersankari-leffoista paras ja samoin Superman, vaikken hahmosta pidäkään. Marvelin pitäisi ottaa DCstä mallia ja tehdä leffoista enemmän sarjakuviensa näköisiä. Hämis kyllä on aika vitsikäs heppu, mutta leffoissa mentiin liian pitkälle komediassa, onneksi Hyppyheikistä tulee ihan uudet leffat, jos vaikka tekisivät vähän eri tavalla. Esim. Venom pilattiin, ja Carnagesta sais aivan vitun pelottavan hahmon leffaan. Captain Americassa on ainakin Red Skull, nii luulis että tulis vähä synkempääkin tuotosta.
lainaa
Killbourne

Rekisteröitynyt 21.06.2008

23.03.2010 klo 13.20

En kyllä tiedä, mitä ajatella. Ihan hauska ja symppis tyyppihän tuo on. Semmonen Ryan Reynolds kakkonen. Muistelin vaan Kapua sellaseks stick up the arse -tiukkikseks, jonka huumorintajun on korvannut velvollisuudentunne puolustaa kaikkea hyvää jne... Evansilla on tällaiseen rooliin liikaa pilkettä silmäkulmassa, ellei sitten Kapusta tehdä sellasta oneliner-konetta.

Tatum olis voinu olla sopiva kivikasvo. Krasinski niin oudolta kuin kuulostaakin tähän rooliin olis mulle ollut täydellinen valinta. En tiedä miksi, mutta jotenkin pystyin kuvittelemaan Johnin Kapuksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova