Tuorein sisältö

Gunnarikeikalla jälleen mellakointia - pulloja, tulipaloja ja vääriä lippuja

24.03.2010 klo 08.51 | Luettu: 3001 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Guns N' Roses jatkaa lievästi epäonnista Etelä-Amerikan kiertuettaan. Takana on mm. pari peruttua keikkaa, mellakointia ja lavarakennelman romahtaminen (V2.fi-uutinen).

Argentiinassa media raportoi poliisin vieneen ainakin 12 ihmistä putkaan Buenos Airesin keikan yhteydessä. Mellakoiva fanilauma yritti puskea sisään täyteen ahdetulle ja loppuunmyydylle Velez-stadionille. Ilmeisesti osalla faneista oli mukanaan netistä hankittuja väärennettyjä lippuja.

Poliisi joutui vastaamaan mellakointiin ja pullojen heittelyyn kyynelkaasulla ja kumiluodeilla. Myös palokuntaa tarvittiin sammuttamaan stadionin ulkopuolelle tahallisesti sytyttetyä paloa.

45 000 fania joutui odottamaan kaksi tuntia konsertin alkua. Keikka alkoi vasta noin kello 23.00. Tietojen mukaan stadionilla oli tekniikkaongelmia, varsinkin äänen kanssa oli kuulemma häiriöitä. Raporttien mukaan eturivi ei kuullut Axl Rosen laulua. Rose joutui myös keskeyttämään keikan pariin otteeseen lavalle heitettyjen pullojen johdosta.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kevin Smithin kauhue... Seinäjoen Vauhtiajot... >

Keskustelut (2 viestiä)

Tämmitukka

24.03.2010 klo 10.39

Tervetuloa Suomeen Axl, jätä ongelmat Etelä-Amerikkaan
lainaa
kroohpyyh

24.03.2010 klo 11.56

Menisivät nyt ihmiset myöhemmin sinne keikalle niin ei tarvis venailla. Varmaan viimeks 80-luvun lopussa alkanu GN'R:n keikka ajallaan, luulis ihmisten oppivan. Fanien mukaan jotkut heittelivät niitä pulloja yms. skeidaa juurikin sen takia, että Axlin ääni ei kuulunut kunnolla. Kesäkuuta odotellessa :-]
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova