Tuorein sisältö

Slipknot-rumpalin projekti aktivoituu kostonhimoisena

25.03.2010 klo 00.02 | Luettu: 2062 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Horror punk/glam metal -yhtye Murderdolls on herännyt horroksesta ja julkaisee uutta musiikkia kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Uuden albumin Women And Children Last äänitykset ovat alkaneet Los Angelesissa ja pitkäsoitto tullaan julkaisemaan kesällä.

Murderdolls on Slipknot rumpali Joey Jordisonin ja Wednesday 13:n yhteinen projekti. Jordison ottaa vapaata päivätyöstään rumpujen takaa soittaakseen kitaraa ja Wednesday hoitaa keulakuvan tehtävät.

- Emme pidä tätä niinkään paluuna, vaan kyseessä on kosto! Tämän päivän musiikkiskene on niin tylsä ja mitään merkittävää ei ole tapahtunut sitten vuoden 2002. Nyt on ehdottomasti paras aika tuoda bändimme taas esiin kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Meillä ei ole mitään voitettavaa tai hävittävää ja aiomme näyttää sen teille, uhoaa Jordison

Kokoonpanon debyyttialbumi Beyond the Valley of the Murderdoll oli myyntimenestys ja dollsit pokkasivat myös vuoden tulokkaan pystin Metal Hammerin Golden Gods Awardseissa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pori Jazz lisäsi suu... ZZ Top saa Puistoblu... >

Keskustelut (2 viestiä)

feildolls

25.03.2010 klo 01.24

No ei se musiikkiskene yhtään reipastu mistään pintakiiltävästä, mtv-degeneroidusta, muovisesta emokitinästä. Surullista, että noinkin muovinen bändi kehtaa heittää tuommoisen läpän. :)
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

25.03.2010 klo 11.46

Murderdolls olikin niin paljon parempi kuin wednesdayn sooloura.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova