Tuorein sisältö

Will Smith on jo suostunut Independence Day -trilogiaan?

30.03.2010 klo 14.30 | Luettu: 3734 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Roland Emmerich kertoi marraskuussa, että Independence Daylle tehdään kaksi jatko-osaa ennemmin tai myöhemmin. IESB.net raportoi nyt kuulleensa "luotettavalta lähteeltä", että Will Smith on suostunut mukaan molempiin pätkiin. Huhuun kuuluu sekin tieto, että kuvausten on määrä alkaa ensi vuonna. IESB.net kuitenkin painottaa, ettei se ole vielä vahvistanut tietoa muita teitä.

On jo kauan puhuttu, että jatko-osat ovat lykkääntyneet Smithin eeppisestä standardipalkkiosta johtuen. Emmerich ei tahdo tehdä elokuvia ilman alkuperäistä tähteä.

Smith kuvaa tänä vuonna joko taikurista kertovan elokuvan The City That Sailed tai tieteisjatko-osan Men in Black 3. Emmerich ohjaa seuraavaksi draamajännärin Anonymous: William Shakespearen aikoihin sijoittuva elokuva on jotain muuta, mitä tuho-pum-pum-Emmerichiltä on totuttu näkemään.

Lähde: IESB.net

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Romero esittelee uud... Alaston Jenkkitähti ... >

Keskustelut (3 viestiä)

helium

Rekisteröitynyt 12.08.2009

30.03.2010 klo 16.07

Eipä tule katsottua, kun jätin ykösenkin kesken. Oli nimittäin aika huono.
lainaa
munamankeli

30.03.2010 klo 18.50

^

thanks for the info dude
lainaa
kaboom

31.03.2010 klo 23.29

Independence Day oli mielestäni ihan kelvollista scifi-toimintaviihdettä, mutta en kyllä kaipaa sille jatko-osia. Tarina sai hyvän päätöksen. Joku "alienit palaavat entistä ilkeämpinä ja vihaisempina" -teema on jo niin loppuun kaluttu, että antaisivat vaan olla.

lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova