Tuorein sisältö

Titaanien taistelun 3D-versio yrjöttää ja v**uttaa

01.04.2010 klo 20.29 | Luettu: 10197 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

(Uutisella ei valitettavasti ole mitään tekemistä aprillipilojen kanssa.)

Amerikkalaiskriitikot ovat parhaillaan esittämässä vaihtelevia ajatuksia Titaanien taistelusta. Onko kyseessä viihdyttävä toimintapläjäys vai turhaa teiniviihdettä? Siitä ollaan montaa mieltä. Elokuvan kolmiulotteista versiota kriitikot sen sijaan vihaavat selkeästi. Titaanien taistelu käännettiin kolmiulotteiseksi ennätysajassa Avatarin lipputulojen inspiroimana.

"Tämä on täysi vastakohta Avatarille, joka suunniteltiin kolmiulotteiseksi, joka kuvattiin kolmiulotteisena ja jonka kaikki tehosteet luotiin 3D:tä ajatellen. Jos tuo elokuva, tarkoin suunniteltu ja tuotettu puolen vuosikymmenen aikavälillä, muutti pelin säännöt, kuten James Cameron on väittänyt, sitten Titaanien taistelu, joka on käännetty neljässä kuukaudessa, jotta buumia voitaisiin hyödyntää, on potentiaalisesti pelin loppu."
- HitFix

"Tarvitaan paljon elokuvan magiaa alentamaan 3 000 vuotta mytologiaa saasteeksi. Katsottuani tämän sekasotkun tuotettuna huipputason 3D- ja CGI-tekniikoilla, kannatan paluuta suulliseen kerrontaan. [...] Mitä tulee 3D:hen, tämä saattaa olla kehnointa, mitä voit 16 dollarilla ostaa. Synkkänä ja tarpeettomana efekti sai minut toisinaan poistamaan lasit ja katsomaan sotkua sumeana 2D:nä."
- The Phoenix

"3D-teknologia, jota on levitetty ympäri Louis Leterrierin Titaanien taistelun uutta versiota, ei muuta tee kuin turmelee elokuvan. Parhaimmillaan kyseessä on yhdentekevä ärsyke (mikään elokuvassa ei syöksy sinua kohti; elokuvassa ei ole aitoa syvyysvaikutelmaa; 3D ei vie sinua mukaan toimintaan tavoilla, joihin tavalliset elokuvat eivät pysty) ja pahimmillaan visuaalista päänsärkyä, joka aktiivisesti vaurioittaa tehosteita. Huomasin puun, jonka pinta kuplii, ja luulin että kyseessä on paha puu, kunnes ymmärsin... ei, kyseessä on vain 'ravistele ennen käyttöä' -3D-käännöstyötä."
- Cinematical

"Tämä on SE tärkeä hetki, jolloin olemme nähneet 3D:n tuhoavan elokuvan ja todistavan kuinka kauhea, kauhea idea on luoda efekti jälkikäteen. Efekti on niin huono, etteivät monet meistä voi muusta puhuakaan. Tunnen puolen tusinaa kriitikkoa, jotka katsoivat puolet elokuvasta sumeana mieluummin kuin alistuivat kärsimään tästä tyritystä amatöörimäisestä 3D-renderoinnista; loput meistä kärsimme hiljaa, vilkuillen silloin tällöin lasien alta miten kohtaus on rajattu. Kuinka surkea tämä on? Katso tämä kaksiulotteisena jos vain mahdollista. Jos ei, älä missään olosuhteissa katso 3D-versiota tästä elokuvasta."
- Aint It Cool News

"Monet parannukset kreikkalaisen mytologian tulkinnassa tehdään tyhjiksi yhdellä kehnoimmista 3D-renderoinneista sitten sen, kun vanha punainen linssi / sininen linssi -tyyli korvattiin nykytekniikalla. Suosittelen jokaista joka on Titaanien taistelusta kiinnostunut hakeutumaan 2D-näytökseen - se ei ainoastaan ole edullisempi, vaan se mahdollistaa nauttimisen tarinasta ilman häiriötekijöitä, kuten, muun muassa, sumeita toimintakohtauksia, pysyvää hämäryyttä ja päänsärkyä/pahoinvointia."
- Reel Reviews

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Toimintatykitysten t... Näillä biiseillä men... >

Keskustelut (8 viestiä)

Hengeyokai

Rekisteröitynyt 29.07.2008

01.04.2010 klo 20.53

Stereokuvaleffat ovat sieltä ja syvältä jo pelkästään niiden pirun kakkuloiden takia.
lainaa
Gamehero

Rekisteröitynyt 29.05.2008

01.04.2010 klo 21.47

Kuulostaa onnistuneelta :D
lainaa
Bruntti

Rekisteröitynyt 05.11.2009

01.04.2010 klo 22.05

Oho, yllätyin!
lainaa
Vihosa

Rekisteröitynyt 29.11.2008

01.04.2010 klo 22.18

Bruntti kirjoitti:
Oho, yllätyin!

Nojaa, oliko yllätys että 3D kusee jos nopeeta vaan liimattu päälle. Muutenkin jättiläisskorpionit epäilyttää :O
lainaa
Jukka

02.04.2010 klo 05.17

Nyt vaan toivotaan että myös yleisö tajuaa tuon eikä kaikki mene katsomaan 3d leffoja.
lainaa
Killbourne

Rekisteröitynyt 21.06.2008

03.04.2010 klo 13.36

Vihosa kirjoitti:
Nojaa, oliko yllätys että 3D kusee jos nopeeta vaan liimattu päälle.


Kyllä itekki yllätyin, ettei kukaan ole hoitanut laadunvalvontaa. Kuitenkin ison budjetin kassamagneetiksi tarkoitettu elokuva, jossa kaikkien palasten pitää toimia. Ei taida enää tämän leffan jälkeen 3D-efektejä luonut porukka saada duunia...
lainaa
bigV

05.04.2010 klo 10.11

Eivät kriitikot ratkaise asiaa, vaan yleisö joka ostaa ne 16€ liput 3D-näytökseen, jos elokuva tuottaa hyvin, 3D-porukkaa kiitetään ja he saavat erittäin hyvin duunia :=V
lainaa
keijokettu

05.04.2010 klo 20.35

hahahhahah
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova