Tuorein sisältö

Anna Abreu opastaa X Factor-finalisteja

06.04.2010 klo 13.08 | Luettu: 2515 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ensi sunnuntaina 11.4. X Factor saa vieraakseen valovoimaisen pop-prinsessa Anna Abreun. Laulatar esiintyy suorassa tuloslähetyksessä.

Anna myös tapaa kuluvan viikon aikana X Factor -finalistit. Hän opastaa laulajanalkuja ja kertoo omista kokemuksistaan musiikkimaailmassa.

Kevään aikana X Factor saa vieraakseen myös muita kansainvälisiä ja kotimaisia tähtiartisteja mm. 18.4. ihanan Anna Puun ja 25.4. Bad Boys -radiohitin takaa löytyvän brittien X Factor -voittaja Alexandra Burken.

Anna Puu esittää uutta materiaaliaan ensi kertaa livenä X Factor –lähetyksessä sunnuntaina 18.4.

Viime vuonna brittien X-Factoryn voittanut laulajalahjakkuus Alexandra Burken duetoi ohjelman finaalissa yhdessä idolinsa Beyoncén kanssa ja nuoren tulokkaan ura on siitä lähtien ollut huimaa nousua. Debyyttialbumi Overcome on komeillut listaykkösenä jo Englannissa ja Irlannissa ja radiohitti Bad Boys on iso radiohitti ympäri maailmaa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eläkeläiset sittenki... Zemeckikseltä Waterw... >

Keskustelut (3 viestiä)

awff

06.04.2010 klo 17.18

eikö tän pitäis enemmä olla toisinpäi O.O siis että xfactor finalistit opastais tuota hammastikkua
lainaa
asdasd

06.04.2010 klo 21.15

vieläkö joku katsoo tätä? btw , pääsiks ne vanhukset edes finaaleihin?
lainaa
love

07.04.2010 klo 18.14

Kuka muka on hammastikku??? mun mielestä on hyvä, että Anna opastaa noita finalisteja joista on tulossa ("laulajia" ) en mä ees tiiä onko noilla kenelläkään ainesta laulajiksi. Nooh annettaan niiden laulaa ja katotaan sitte keistä olisi laulajiksi. Ei sitä koskaan tiedä jos ei anneta yrittää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova