Tuorein sisältö

Rammsteinille lisää seuraa Seinäjoen Provinssiin

07.04.2010 klo 13.10 | Luettu: 2971 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seinäjoen Provinssirock kasvattaa artistilistaansa. Esiintymisensä ovat varmistaneet yhdysvaltalainen hiphop-ryhmä Cypress Hill, ruotsalainen Jenny Wilson yhdessä Tensta Gospel -kuoron kanssa, tanskalainen Mew sekä kotimainen legenda Kari Tapio. Kotimainen osasto yhä kasvaa, kun esiintymisensä ovat varmistaneet: Jätkäjätkät, Lapko, Disco Ensemble, Stam1na, Petri Nygård, Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta 20 v. ALLSTARS feat. Sami Saari, Oranssi Pazuzu ja Carnalation.

Viimeisen parin vuoden tapaan X-Stagelle saapuu sunnuntaina "ei niin perinteinen" festivaalivieras. Paula Koivuniemen ja Vesa-Matti Loirin jälkeen vuoron saa toukokuussa uuden levyn julkaiseva Kari Tapio...

Provinssirock 2010 esiintyjät (7.4.2010): Rammstein (GER), Bullet for My Valentine (UK), 30 seconds to Mars (US), Paloma Faith (UK), A Day to Remember (US), Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine (US), Wolfmother (AUS), Between the Buried and Me (US), Shining (NO), Pendulum (UK), Cypress Hill (US), Jenny Wilson & Tensta Gospel (SWE), Mew (DEN), Kari Tapio, Eläkeläiset, Viikate, PMMP, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Sonata Arctica, Herra Ylppö & Ihmiset, Chisu, Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta 20 v. ALLSTARS feat. Sami Saari, Jätkäjätkät, Lapko, Disco Ensemble, Stam1na, Petri Nygård, Oranssi Pazuzu, Carnalation.


Provinssirock 18.-20.6.2010

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Isorikkaille tulossa... Liikeohjattavia ohje... >

Keskustelut (4 viestiä)

Bigtoop

Rekisteröitynyt 04.01.2008

07.04.2010 klo 13.31

Yllättävän vähän kiinnostavia esiintyjiä. PMMP, Ihmiset, Loiri ja Rammstein on hyviä, mutta kyllä viime Provinssissa oli enemmän tiukkoja pumppuja! Nick Cave & The Bad Seeds oli vaan niin hyvä.

Rammstein on toki ainutlaatuinen, mutta kyllä tuollaiset reissut käy niin kalliiksi, että pakko saada muutakin rahanvastinetta.

EDIT:
Sen verran pitää kuitenkin ottaa takaisin negatiivista palautetta, että eihän nyt tietenkään kaiken maailman underground-bändejä ja muita henkilökohtaisia suosikkeja mahdu noin suuren festarin listoihin. Viime vuoden Provinssissa kuitenkin osui niin nappiin, ettei tahtonut kaikkiin edes ehtiä.
lainaa
Lipaton

07.04.2010 klo 13.40

Taitaa olla vaikea vuosi, Ilosaarikin vaikuttaa todella aneemiselta. Provinssissa ja Ruississa vähän yritystä...
lainaa
Bigtoop

Rekisteröitynyt 04.01.2008

07.04.2010 klo 13.56

Lipaton kirjoitti:
Taitaa olla vaikea vuosi, Ilosaarikin vaikuttaa todella aneemiselta. Provinssissa ja Ruississa vähän yritystä...


Tämäkin kyllä totta, ettei muillakaan festareilla ole sen paremmin esiintyjiä. Justiinsa selasin Ruissin listaa, eikä sekään hymyilyttänyt. Provinssin Rammstein-kiinnitys vie voiton nippanappa.
lainaa
Heimdall

Rekisteröitynyt 04.07.2007

07.04.2010 klo 15.14

Provinssissa on Shining. Ihan sama onko siellä muita ollenkaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova