Tuorein sisältö

Terroristit estävät Jack Ryania räpläämästä ruplia

13.04.2010 klo 17.15 | Luettu: 1701 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Clancyn luoma Jack Ryan on jo pitkään yrittänyt jatkaa seikkailujaan valkokankailla. Viimeisimpien tietojen mukaan seuraava elokuva sijoittuu aikaan, jolloin Ryan on entinen merijalkaväen sotilas ja pörssimeklari, eikä vielä CIA:n leivissä. Duuni vie Ryanin Moskovaan, jossa kenkkuileva miljardööri sotkee hänet terroristien salajuoneen, joka tähtää Yhdysvaltain talouden romahduttamiseen.

Uusi elokuva ei perustu Clancyn romaaneihin, vaan ilmeisesti aloittelevan käsikirjoittajan Adam Cozenin aiempaan tekstiin Dubai. Filmin työnimi on dubaimaisen ytimekäs Moscow.

Uusi kapteeni Kirk Chris Pine on uusi Jack Ryan. Ryania ovat näytelleet aiemmin Alec Baldwin, Harrison Ford ja Ben Affleck elokuvissa Punaisen lokakuun metsästys, Näkymätön vihollinen, Isku Columbiaan ja Peloista pahin.

Lähde: Pajiba

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotimaiset äärimetal... Aika on kortilla Lor... >

Keskustelut (1 viestiä)

faceit

13.04.2010 klo 17.44

Yhdysvaltain taloutta ollaan parhaillaan romahduttamassa ihan tosielämässäkin. Ei venäläisten toimesta tosin, vaan kansainvälisten suurpankkien toimesta. Totuutta sivuava elokuva siksi kun establishmentti tykkää rehvastella aina kulloisellakin rötöstelyllä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova