Tuorein sisältö

Ozzy aktivoituu suuressa mittakaavassa

15.04.2010 klo 13.18 | Luettu: 1633 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hevilegenda Ozzy Osbourne julkaisee uuden albumin kolmen vuoden tauon jälkeen. Järjestyksessään kymmenes studioalbumi on nimeltään Scream. Albumin on tuottanut Ozzy Osbourne yhteistyössä Kevin Churkon kanssa. Herrat tuottivat myös Ozzyn edellisen studioalbumin, Black Rainin (2007), yhdessä. Albumin ensimmäinen single on nimeltään Let Me Hear You Scream, ja se sai ensiesityksensä jenkeissä eilen illalla CSI:NY –sarjassa.

Uudella levyllä kuullaan ensimmäistä kertaa Zakk Wylden tilalle tullutta kitaristia Gus G:tä. Basson varressa jatkaa edelleen Blasko, rummuissa Tommy Clufetos ja koskettimissa Adam Wakeman. Ozzy bändeineen starttaa peräti 18 kuukautta kestävän maailman kiertueen kesällä ja esiintyy myös Turun Ruisrockissa.

Ozzy Osbourne julkaisi hiljattain elämänkerran nimeltään I Am Ozzy, jossa kerrotaan herran uskomaton elämäntarina ensimmäistä kertaa miehen omin sanoin.

Scream ilmestyy Suomessa 14. kesäkuuta

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Yllätysnimi ruotsala... Toshibalta 3D-televi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Wakeupman

15.04.2010 klo 15.17

Mahtava juttu! Ihan hyvä, että kitarassa on vaihteeksi joku muu. Mielenkiintoista kuulla, miltä Wakeman kuulostaa tässä setissä...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova