Tuorein sisältö

Pandora on vihdoin valmistumassa

19.04.2010 klo 18.30 | Luettu: 3048 kertaa | Teksti: Matti Lintula

Kehitystyön avoimmuuteen vannova taskukonsolin ja miniläppärin risteytys Pandora on vihdoin siirtymässä sarjatuotantoon. Laitteen piti tulla kauppoihin jo kaksi vuotta sitten, mutta erilaiset tekniset ongelmat viivästyttivät projektin etenemistä. Engadgetin mukaan kehittäjät ovat nyt saaneet valmiiksi ajurit kaikille konsolin sisältämille laitteille ja Kiinassa kehitettävät läppäkuoretkin on saatu viimeisteltyä.


Kehitystiimiin kuuluva Graig Rothwell lähetti Twitterin kautta maailmalle kuvan kahdesta ensimmäiseen sarjaan kuuluvasta massatuotetusta Pandora-laitteesta, joka lupaa hyvää laitetta pitkään odottaneille. Harrastajat pääsevät todennäköisesti ostamaan omat Pandoransa vihdoin vielä tämän vuoden aikana.

Niille, jotka odottivat sen toisen Pandoran valmistumista, annettakoon lohdutukseksi musikaalinen muistutus siitä, mitä Pandoralla tarkoitettiin vielä 90-luvulla.


V2.fi | Matti Lintula
< Samsungilta uusi mui... Usher uhoaa molemmil... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.04.2010 klo 18.56

Valitettavasti vaan tämä ei taida olla enää yhtään järjettömästi muita tehokkaampi kuin kaksi vuotta sitten. iPhonet sun muut N900:t ovat jo ainakin laskentatehoiltaan verrattavissa.
lainaa
Gaeryc

Rekisteröitynyt 17.04.2007

19.04.2010 klo 20.43

Mikko kirjoitti:
Valitettavasti vaan tämä ei taida olla enää yhtään järjettömästi muita tehokkaampi kuin kaksi vuotta sitten. iPhonet sun muut N900:t ovat jo ainakin laskentatehoiltaan verrattavissa.

Mutta edelleen ainoa laite josta löytyy kunnolliset pelikontrollit kahdella analogilla ja kunnollinen näppäimistö. Tehot ovat juu kärsineet, mutta itselleni kyse onkin ollut juuri avoimuudesta ja joustavuudesta jossa laite on edelleen omissa silmissäni voittaja.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova