Tuorein sisältö

Täältä tulee Pyhät Tepot

21.04.2010 klo 10.24 | Luettu: 2757 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jos seksikkyys voitaisiin mitata rahassa, Pyhillä Tepoilla olisi biljoonan verran rahaa. Se on hyvä aloituslause Teppojen historiikkiin.

Pyhät Tepot syntyi huonon olon seurauksena vuonna 2007. Ensimmäinen biisi oli Mennään alkoon. Aluksi bändissä vaikutti Sörnäisten metroasemalta tuttuja hahmoja, kuten "Paska-Ben", sekä "Kokkeli-Aki". He saivat kuitenkin potkut , koska he olivat huonoja, eikä heitä kiinnostanut treenaaminen eikä soittohommat. Heitä kiinnosti vain porno ja huumeet...(?)

Muilla Tepoilla oli kuitenkin paljon suuremmat asiat mielessä ja jäljelle jäänyt kolmikko (Gustavo, Sipe ja Elton Bolton) päätti etsiä uutta verta bändiin. Halukkaita oli satoja, mutta parhaaksi vaihtoehdoksi osoittautui Nasty pez -nimisestä pikkutyttöjen lempparibändistä tutuksi tullut "Niisku-Makke", joka osasi soittaa, laulaa ja oli muutenkin tarpeeksi vähä-älyinen Teppoihin.

Pyhät Tepot on parhaimmillaan livenä (suora lähetys), jolloin seksikäs solisti Sipe Sontaläjä saa lirkutella teinitytöille ja juoda bisseä tyhjään vatsaan.

Pyhiä Teppoja on ehditty vertaamaan mm. Eppu Normaalin , Tehosekoittimen, sekä Ratsian kaltaisiin kultaisiin klassikkobändeihin.

Pyhät Tepot tuo uudenlaista tuoreutta nyt jo tylsistyneeseen ja ylituotettuun musiikkibisnekseen, jossa vallitsee Timbaland-biitit ja muut kertakäyttötuotteet. Tepot on aitoa kamaa. Kaikki biisit kertoo ihan oikeasta elämästä, puolet bändistä todella asuu treeniksellä.

Muutetaan Lontooseen on ensimmäinen sinkku 19.5. julkaistavalta debyytiltä Täältä tulee Pyhät Tepot.

www.youtube.com

www.myspace.com/tepotrokkaa

Kokoonpano:
Sipe Sontaläjä – laulu, kiipparit
Gustavo Älytapio – rummut
Niisku-Makke – kitara
Elton Bolton Poppa – basso
Hamid Hesupönttö – Saksofoni

Biisilista:
1. Muutetaan Lontooseen
2. Hei tyttönen
3. Seksikkäitä jätkiä
4. Hautausmaan boogie
5. Sunnuntai (soittakaa poliisit)
6. Punk heräsi henkiin
7. Kiasman Alkolta kisahalliin
8. Katujen kingi
9. Intohimoinen kundi
10. Täältä tulee Pyhät Tepot
11. Toivottomat tapaukset
12. Pollareita karkuun
13. Mä oon koditon
14. Aikamoinen jätkä
15. Sähköshokkeja suviyössä

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suuri ruotsalainen r... Rikastettua Avataria... >

Keskustelut (3 viestiä)

jjjjj

21.04.2010 klo 15.10

Onko joku näistä teineistä jonkun v2:n kirjoittelijan serkku tai pikkuveli vai miksi tämä mainos ainakin tuon yhden videon perusteella täysin yhdentekevästä bändistä?
lainaa
John

21.04.2010 klo 16.07

Juu, aika mielenkiintoinen "artikkeli" tuo oli. Sinänsä ei ole mitään bändiä vastaan, mutta ihan kuin tuo teksti olisi otettu suoraan jostain bändin mainoksesta.
lainaa
totuus

22.04.2010 klo 01.34

Roskaa älykääpiöiltä älykääpiöille.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova